don't worry,be happy,uhhhhh,letim!!!!!!!!!

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
dragon-fly
Penjem se :)

don't worry,be happy,uhhhhh,letim!!!!!!!!!

Post by dragon-fly »

ak niste,a vjerojatno jeste skuzili iz naslova o cemu se radi evo:marihuana....kaj vi mislite o njoj i treba li je legalizirat???jeste probali,pa podjelite te osjecaje sa nama svima ostalima....

trax:jel smijem postavit ovakav topic???reci za ubuduce i ak nesmijem zbrisi ovo!!!kaj ja znam mozda poticem konzumiranje droge,il nekaj protuzakonio....kaj ja znam,sam znam da danas ne smijes ni prdrut u javnosti... :oops:
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

samo ti pisi :D

a vidim i konzumiras :lol: :lol:
Groovy
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by Groovy »

JA nisam probao a i necu.
jopagti
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by jopagti »

Trava je zakon al u umjerenim kolicinama :D Ako se pretjera mozes postat ovisnik...Ako se konzumira s zestokim picima zna bit opasna!!Ma trava je dobra al u umjer....Ja sam za legalizaciju!Al kao u nizozemskoj tj pusis u kaficu a isprid policia ne smis iznit ako te uvate gotov si 8)
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
jopagti
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Re: don't worry,be happy,uhhhhh,letim!!!!!!!!!

Post by jopagti »

dragon-fly wrote:ak niste,a vjerojatno jeste skuzili iz naslova o cemu se radi evo:marihuana....kaj vi mislite o njoj i treba li je legalizirat???jeste probali,pa podjelite te osjecaje sa nama svima ostalima....

trax:jel smijem postavit ovakav topic???reci za ubuduce i ak nesmijem zbrisi ovo!!!kaj ja znam mozda poticem konzumiranje droge,il nekaj protuzakonio....kaj ja znam,sam znam da danas ne smijes ni prdrut u javnosti... :oops:
Ti si je vjerovatno proba nema tu nista lose samo ne moj nastavit
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Ja sam o drogama pricao sa psihozozima i psihijatrima koji lece narkomane i price su bile zastrasujuce koliko droga moze da nanese zlo licno nisam probao. :wink:

Fajl je izbrisan. Uploaduj sliku barem 3 puta manjih dimenzija.
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Dodjite kod travara Drogica , nas moto je: Sipu vutra za bolje sutra :D :D :D
dragon-fly

Post by dragon-fly »

ja sam probo,malo,ovolko>____________________________<ova crta je kolko sam popusio,i bilo mi je ljepo al nikad vise necu pusit....smijo sam se ko konj al ipak,NE!ako hocete probajte al vam ne preporucam....to nije dobro... :evil:
jopagti
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by jopagti »

dragon-fly wrote:ja sam probo,malo,ovolko>____________________________<ova crta je kolko sam popusio,i bilo mi je ljepo al nikad vise necu pusit....smijo sam se ko konj al ipak,NE!ako hocete probajte al vam ne preporucam....to nije dobro... :evil:
ja sam proba i bise nikada 8)
zen-x
Napredujem
Napredujem

Post by zen-x »

Ja nikad nisam probao, a bio sam u prilici 1000 puta. Nemam ništa protiv ljudi koji to koriste, ali ja sam to ne koristim, i ne želim.
Marihuanom samo provociram profesore (baš ju je lijepo vidjet na leđima, naravno ne pravu, nego sliku). :D
Pozdrav
tox master
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by tox master »

pozdrav

ja sam koliko se sjecam dva puta spalio po jednu...
uglavnom nista se nije desilo to jest nisam primijetio da se ponasam drugacije ali i to mozda zbog toga sto su me ubjedjivali da cu da se smijem ko lud pa sam se onda instinktivno borio da ostanem normalan! :)
a drugi put osim sto mi je auto smrdilo 5 dana nisam isto osjetio nista posebno ,jedino sto sam startovao sve zenske koje su bile na dohvat ruke sto inace neradim! :oops: :twisted: :D
i sta je bilo na kraju...
nista...sve su me ispalile,mozda zato sto sam se osjecao na travu na kilometar!!! :? :D
eto sta se meni desilo kada sam bio u "ludim" godinama i od tada nikad vise nisam to radio niti sam osjecao potrebu.
a moguce je da nam je neko uvalio tu kao travu pa to nije bilo to ali u svakom slucaju da ne bi postao ovisnik treba biti karakter i odrediti sebi granicu a najbolje ne konzumirati nikako.

ja sam uvijek bio za opustanje na normalan nacin....gajba piva ispred sebe i udri brate,nema nuspojava osim mamurluka ili povracanje koje je inace dobro za ciscenje probavnog trakta. :twisted: :D

naravno i ovaj drugi nacin treba kontrolisati da ne bi postao alkoholicar! :roll: :D

pozdrav i pamet u glavu!!! :)
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Slazem se sa toxom- pivo je zakon! Ja od piva i ne budem mamuran , samo se ispovracam. Ne slazem se u jednoj stvari- umjesto gajbe , treba uzeti 2 dvoguze (dvolitre) , jer su dosta jeftinije , pa ostane para i za pertinax :) A jesmo se ja i drug ovo ljeto ubijali...Svako vece bili pjani :) Ali ljepsi dio toga je bio da je i par cura bilo s nama...pripito. Jedno vece su nasred ulice pale jedna preko druge :D Majkemi! Sta je izrodilo iz toga : 4 "drugarice" iz crne gore , 2 iz zagreba i 2 iz luxemburga. Bar sto se moje strane tice. On je ruzan pa nije nista zbario :D ajde pricajte vi svoje ljetne avanture , da ne budem ja izrod :!:
jopagti
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by jopagti »

MladaNada wrote:Slazem se sa toxom- pivo je zakon! Ja od piva i ne budem mamuran , samo se ispovracam. Ne slazem se u jednoj stvari- umjesto gajbe , treba uzeti 2 dvoguze (dvolitre) , jer su dosta jeftinije , pa ostane para i za pertinax :) A jesmo se ja i drug ovo ljeto ubijali...Svako vece bili pjani :) Ali ljepsi dio toga je bio da je i par cura bilo s nama...pripito. Jedno vece su nasred ulice pale jedna preko druge :D Majkemi! Sta je izrodilo iz toga : 4 "drugarice" iz crne gore , 2 iz zagreba i 2 iz luxemburga. Bar sto se moje strane tice. On je ruzan pa nije nista zbario :D ajde pricajte vi svoje ljetne avanture , da ne budem ja izrod :!:
Kao sto vidim nism jedini bario ovo ljeto :D Jedno sam vrjeme bia u gracu tj svaki dan sam na kupanju navecer malo pive pa u igraonicu di mi kolega radi a kasnije sa zenskom na plazu.....Tako skoro svaku vecer uglavnom se pilo :D
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

MladaNada wrote:... On je ruzan pa nije nista zbario :D ...
:lol: :lol:
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

E zamima je da li sam jedini :lol: Kad se napijem muvam sve sto naidje nebiram lepo ruzno :D :P
@tox master ti muvas sve sto naidje samo kad se naduvas :D a ja kad se napijem (mada nemam obicaj kad sam trezan :lol: ) :wink:
tox master
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by tox master »

pozdrav
@tox master ti muvas sve sto naidje samo kad se naduvas Very Happy a ja kad se napijem (mada nemam obicaj kad sam trezan Laughing ) Wink
ma kakvi,to sam naveo primjer kad sam jednom duvao a inace kad se napijem to je normalna pojava da muvam sve zivo!!! :twisted:
mada zadnjih par godina slabo,pogadjate zasto...vec 4 godine sam sa istom djevojkom! tako da se slabo napijam.:roll: :cry: :D
a prije neki dan sam se napio na jednoj svadbi a bio sam sa djevojkom i jedva sam uspio da se kontrolisem da ne krenem da vatam po redu kako kaze stojke! :twisted:

ps:a sad bas da ne biram...ipak ma koliko da popijem jos uvijek pravim razliku izmedju gabora i dobrih riba! :D
dragon-fly

Post by dragon-fly »

ima jedna obrada pjesme badblueboysa(nek se niko ne uvrijedi)al orginal ide ovak:ici cemo svuda s dinamom,ici cemo svuda s dinamom,nema veze gube il pobjedjuju,mi smo uvjek tu....,a dok se bojsi nape na cesti prije neke tekme pjevaju ovo:jebat cemo svuda s dinamom,jebat cemo svuda s dinamom,nema veze,ruzne ili debele,jeeebat cemo SVE!!! :wink:
dragon-fly

Post by dragon-fly »

evo malo sam i promjeni profil....
Sloboda komuniciranja je skupa-mobitelom!
Post Reply