trax:jel smijem postavit ovakav topic???reci za ubuduce i ak nesmijem zbrisi ovo!!!kaj ja znam mozda poticem konzumiranje droge,il nekaj protuzakonio....kaj ja znam,sam znam da danas ne smijes ni prdrut u javnosti...

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Ti si je vjerovatno proba nema tu nista lose samo ne moj nastavitdragon-fly wrote:ak niste,a vjerojatno jeste skuzili iz naslova o cemu se radi evo:marihuana....kaj vi mislite o njoj i treba li je legalizirat???jeste probali,pa podjelite te osjecaje sa nama svima ostalima....
trax:jel smijem postavit ovakav topic???reci za ubuduce i ak nesmijem zbrisi ovo!!!kaj ja znam mozda poticem konzumiranje droge,il nekaj protuzakonio....kaj ja znam,sam znam da danas ne smijes ni prdrut u javnosti...
ja sam proba i bise nikadadragon-fly wrote:ja sam probo,malo,ovolko>____________________________<ova crta je kolko sam popusio,i bilo mi je ljepo al nikad vise necu pusit....smijo sam se ko konj al ipak,NE!ako hocete probajte al vam ne preporucam....to nije dobro...
Kao sto vidim nism jedini bario ovo ljetoMladaNada wrote:Slazem se sa toxom- pivo je zakon! Ja od piva i ne budem mamuran , samo se ispovracam. Ne slazem se u jednoj stvari- umjesto gajbe , treba uzeti 2 dvoguze (dvolitre) , jer su dosta jeftinije , pa ostane para i za pertinaxA jesmo se ja i drug ovo ljeto ubijali...Svako vece bili pjani
Ali ljepsi dio toga je bio da je i par cura bilo s nama...pripito. Jedno vece su nasred ulice pale jedna preko druge
Majkemi! Sta je izrodilo iz toga : 4 "drugarice" iz crne gore , 2 iz zagreba i 2 iz luxemburga. Bar sto se moje strane tice. On je ruzan pa nije nista zbario
ajde pricajte vi svoje ljetne avanture , da ne budem ja izrod
ma kakvi,to sam naveo primjer kad sam jednom duvao a inace kad se napijem to je normalna pojava da muvam sve zivo!!!@tox master ti muvas sve sto naidje samo kad se naduvas Very Happy a ja kad se napijem (mada nemam obicaj kad sam trezan Laughing ) Wink