don't worry,be happy,uhhhhh,letim!!!!!!!!!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- dragon-fly
- Penjem se :)
don't worry,be happy,uhhhhh,letim!!!!!!!!!
ak niste,a vjerojatno jeste skuzili iz naslova o cemu se radi evo:marihuana....kaj vi mislite o njoj i treba li je legalizirat???jeste probali,pa podjelite te osjecaje sa nama svima ostalima....
trax:jel smijem postavit ovakav topic???reci za ubuduce i ak nesmijem zbrisi ovo!!!kaj ja znam mozda poticem konzumiranje droge,il nekaj protuzakonio....kaj ja znam,sam znam da danas ne smijes ni prdrut u javnosti...
trax:jel smijem postavit ovakav topic???reci za ubuduce i ak nesmijem zbrisi ovo!!!kaj ja znam mozda poticem konzumiranje droge,il nekaj protuzakonio....kaj ja znam,sam znam da danas ne smijes ni prdrut u javnosti...
Trava je zakon al u umjerenim kolicinama Ako se pretjera mozes postat ovisnik...Ako se konzumira s zestokim picima zna bit opasna!!Ma trava je dobra al u umjer....Ja sam za legalizaciju!Al kao u nizozemskoj tj pusis u kaficu a isprid policia ne smis iznit ako te uvate gotov si
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Re: don't worry,be happy,uhhhhh,letim!!!!!!!!!
Ti si je vjerovatno proba nema tu nista lose samo ne moj nastavitdragon-fly wrote:ak niste,a vjerojatno jeste skuzili iz naslova o cemu se radi evo:marihuana....kaj vi mislite o njoj i treba li je legalizirat???jeste probali,pa podjelite te osjecaje sa nama svima ostalima....
- dragon-fly
ja sam proba i bise nikadadragon-fly wrote:ja sam probo,malo,ovolko>____________________________<ova crta je kolko sam popusio,i bilo mi je ljepo al nikad vise necu pusit....smijo sam se ko konj al ipak,NE!ako hocete probajte al vam ne preporucam....to nije dobro...
-
- Odlično uznapredovao
pozdrav
ja sam koliko se sjecam dva puta spalio po jednu...
uglavnom nista se nije desilo to jest nisam primijetio da se ponasam drugacije ali i to mozda zbog toga sto su me ubjedjivali da cu da se smijem ko lud pa sam se onda instinktivno borio da ostanem normalan!
a drugi put osim sto mi je auto smrdilo 5 dana nisam isto osjetio nista posebno ,jedino sto sam startovao sve zenske koje su bile na dohvat ruke sto inace neradim!
i sta je bilo na kraju...
nista...sve su me ispalile,mozda zato sto sam se osjecao na travu na kilometar!!!
eto sta se meni desilo kada sam bio u "ludim" godinama i od tada nikad vise nisam to radio niti sam osjecao potrebu.
a moguce je da nam je neko uvalio tu kao travu pa to nije bilo to ali u svakom slucaju da ne bi postao ovisnik treba biti karakter i odrediti sebi granicu a najbolje ne konzumirati nikako.
ja sam uvijek bio za opustanje na normalan nacin....gajba piva ispred sebe i udri brate,nema nuspojava osim mamurluka ili povracanje koje je inace dobro za ciscenje probavnog trakta.
naravno i ovaj drugi nacin treba kontrolisati da ne bi postao alkoholicar!
pozdrav i pamet u glavu!!!
ja sam koliko se sjecam dva puta spalio po jednu...
uglavnom nista se nije desilo to jest nisam primijetio da se ponasam drugacije ali i to mozda zbog toga sto su me ubjedjivali da cu da se smijem ko lud pa sam se onda instinktivno borio da ostanem normalan!
a drugi put osim sto mi je auto smrdilo 5 dana nisam isto osjetio nista posebno ,jedino sto sam startovao sve zenske koje su bile na dohvat ruke sto inace neradim!
i sta je bilo na kraju...
nista...sve su me ispalile,mozda zato sto sam se osjecao na travu na kilometar!!!
eto sta se meni desilo kada sam bio u "ludim" godinama i od tada nikad vise nisam to radio niti sam osjecao potrebu.
a moguce je da nam je neko uvalio tu kao travu pa to nije bilo to ali u svakom slucaju da ne bi postao ovisnik treba biti karakter i odrediti sebi granicu a najbolje ne konzumirati nikako.
ja sam uvijek bio za opustanje na normalan nacin....gajba piva ispred sebe i udri brate,nema nuspojava osim mamurluka ili povracanje koje je inace dobro za ciscenje probavnog trakta.
naravno i ovaj drugi nacin treba kontrolisati da ne bi postao alkoholicar!
pozdrav i pamet u glavu!!!
- MladaNada
- Stariji član
Slazem se sa toxom- pivo je zakon! Ja od piva i ne budem mamuran , samo se ispovracam. Ne slazem se u jednoj stvari- umjesto gajbe , treba uzeti 2 dvoguze (dvolitre) , jer su dosta jeftinije , pa ostane para i za pertinax A jesmo se ja i drug ovo ljeto ubijali...Svako vece bili pjani Ali ljepsi dio toga je bio da je i par cura bilo s nama...pripito. Jedno vece su nasred ulice pale jedna preko druge Majkemi! Sta je izrodilo iz toga : 4 "drugarice" iz crne gore , 2 iz zagreba i 2 iz luxemburga. Bar sto se moje strane tice. On je ruzan pa nije nista zbario ajde pricajte vi svoje ljetne avanture , da ne budem ja izrod
Kao sto vidim nism jedini bario ovo ljeto Jedno sam vrjeme bia u gracu tj svaki dan sam na kupanju navecer malo pive pa u igraonicu di mi kolega radi a kasnije sa zenskom na plazu.....Tako skoro svaku vecer uglavnom se piloMladaNada wrote:Slazem se sa toxom- pivo je zakon! Ja od piva i ne budem mamuran , samo se ispovracam. Ne slazem se u jednoj stvari- umjesto gajbe , treba uzeti 2 dvoguze (dvolitre) , jer su dosta jeftinije , pa ostane para i za pertinax A jesmo se ja i drug ovo ljeto ubijali...Svako vece bili pjani Ali ljepsi dio toga je bio da je i par cura bilo s nama...pripito. Jedno vece su nasred ulice pale jedna preko druge Majkemi! Sta je izrodilo iz toga : 4 "drugarice" iz crne gore , 2 iz zagreba i 2 iz luxemburga. Bar sto se moje strane tice. On je ruzan pa nije nista zbario ajde pricajte vi svoje ljetne avanture , da ne budem ja izrod
-
- Odlično uznapredovao
pozdrav
mada zadnjih par godina slabo,pogadjate zasto...vec 4 godine sam sa istom djevojkom! tako da se slabo napijam.
a prije neki dan sam se napio na jednoj svadbi a bio sam sa djevojkom i jedva sam uspio da se kontrolisem da ne krenem da vatam po redu kako kaze stojke!
ps:a sad bas da ne biram...ipak ma koliko da popijem jos uvijek pravim razliku izmedju gabora i dobrih riba!
ma kakvi,to sam naveo primjer kad sam jednom duvao a inace kad se napijem to je normalna pojava da muvam sve zivo!!!@tox master ti muvas sve sto naidje samo kad se naduvas Very Happy a ja kad se napijem (mada nemam obicaj kad sam trezan Laughing ) Wink
mada zadnjih par godina slabo,pogadjate zasto...vec 4 godine sam sa istom djevojkom! tako da se slabo napijam.
a prije neki dan sam se napio na jednoj svadbi a bio sam sa djevojkom i jedva sam uspio da se kontrolisem da ne krenem da vatam po redu kako kaze stojke!
ps:a sad bas da ne biram...ipak ma koliko da popijem jos uvijek pravim razliku izmedju gabora i dobrih riba!
- dragon-fly
ima jedna obrada pjesme badblueboysa(nek se niko ne uvrijedi)al orginal ide ovak:ici cemo svuda s dinamom,ici cemo svuda s dinamom,nema veze gube il pobjedjuju,mi smo uvjek tu....,a dok se bojsi nape na cesti prije neke tekme pjevaju ovo:jebat cemo svuda s dinamom,jebat cemo svuda s dinamom,nema veze,ruzne ili debele,jeeebat cemo SVE!!!
- dragon-fly