Ja bih to sve odradio, samo šteta ako se zapuši
Znaš kako je to inaće išlo, linija ima softverku funkciju da prima signal sa ulaza (linija ima audio in) i da ga pojacava, samo sto je linija u defektu tako da taj foftver ne fercera tj napiše mi se EROR šta god da krenem. oćito mu je nešto veće crklo, a sve je puno integralaca!
E sada, mislim da bi tu negdje trebao biti pin za "uljući ulaz" jer ima recimo CD pin itd. Ima i oznala RIN i LIN to je sigurno lijevi i desni ulaz. E sada....
ja bih njeg upalio, ali hajde znaj da neće skiknut jer sam ga odvoio od ostatka linije?? Ništa, ja ću ovako. Sve ponovno sastavit s tim da izvedem žice vani sa ulazima i onda probat.
Problem je što se sve softverski pojačava i smanjiva. To je "potenciometar" odnosno prekidać i možeš ga okretati u nedogled. a linija najvjerojatnije kuži u koji smijer okrečeš i broj okretaje i tako pojačava ili smanjiva. E sada, pitam se da li je pojačanje na analognoj osnovi tj da li zvuk ide u analaognom obliku na ta dva RIN i LIN tj jaći ili slabiji i u kojim granicama jačine???
Hm!!
Dobro pitanje
Zbog toga mi treba datasheat ali nemaaaaaaa!