OK to je znači instrument od 100mV, dakle možeš ga direktno spojit paralelno shunt-u i izbaždarit na jednu krasnu vrijednost za maksimalni otklon, a to je 666,66666...A
Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....
Program je mrak ..ali
Ako bi još slučajno znao kako maknuti crtu po obodu skale ..tako da samo ostanu crte podjele od 10 ampera ? http://s22.postimg.cc/jrwu5aa9b/Screen_Shot002.jpg
i
Kad printam isprinta na papiru u gornjem ljevom kutu i to tako da fali 2 mm crteža/skale s ljeve strane , probao sam kopletan crtež pomanuti desno u programu ali nije pomoglo .
More bit da je to postavka u printeru ..ali ne mogu naći gdje podesiti marginu .
i .
U "zipu" je bilo hrpa pdf fajlova s primjerima skala .da li se može to otvoriti ovim programom ..meni je lako mjenjati parametre ali mi tlaka čitati" help " i pisati kodove ?
U chipoteke nema više feriklorida, već sada prodaju nešto drugo, što košta 100 kn, pa me zanima da li se isplati to kupovat, ili da pokušam pronać neku ljekarnu koja će mi prodat hidrogen.
Btw.
Zna li netko koliko otprilike košta hidrogen u ljekarni?
imaš u nekim ranjdama gdje se prodaju kozmetički preparati uljni peroksid 11,2% ja koristim. U to miješam solnu kiselinu. Omjer je oko 2:1. To sve skupa u bocama od po 1l ti izađe oko 2,5€.
Tražim tj kupujem Samsung Galaxy S Advence i9070 sa kvarom na matičnoj ploči. Uslov je da ima ispravan display i touch, a za sve ostalo me bk. Jer samo mi to treba. Dajem 200KM za očuvan display, 150KM za izgreban.
phs wrote:imaš u nekim ranjdama gdje se prodaju kozmetički preparati uljni peroksid 11,2% ja koristim. U to miješam solnu kiselinu. Omjer je oko 2:1. To sve skupa u bocama od po 1l ti izađe oko 2,5€.
Pozdrav!
Kod kuće na tavanu sam pronasao jedan stariji faks! Iz njega sam izvadio dva step motora. Mi može netko reći na koliko volta radiju ovi step motori u faksovima? Kada sam otvorio faks u njemu su bili samo ova dva step motora i zvucnik (ostalo ne znam gdje je, bio sam ga rastavljao pred toliko godina) i nigdje ne pise??!
Pošalji ga meni ja ih imam desetke
Jednostavno u meni bude neki predobar osjećaj dok ih koristim i puno su mi draži od digitalnih.
Tražim tj kupujem Samsung Galaxy S Advence i9070 sa kvarom na matičnoj ploči. Uslov je da ima ispravan display i touch, a za sve ostalo me bk. Jer samo mi to treba. Dajem 200KM za očuvan display, 150KM za izgreban.
ej ljudi ... rastavija sam stare zvucnike od kompjutera i dok su spojeni tj. dok sviraju nemogu ocitat napon na samome zvucniku tocno isprid membrane, pokazuje mi 0.0V a zvucnik radi?
Pa tu z običnim instrumentom ne možeš izmeniti neki napon a pogotovo ne na DC području. Tu ti je AC napon do nekih 20 KHz pa tako ne možeš meriti nekim Kineskim instrumentom. To se može izmeriti z osciloskopom.