rc helikopter i motocikli
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: rc helikopter
nisam jos upisao drugu. pitanje i ocu li
zavrsavam prvu godinu. 89godiste.
pa motore menjam kad ih dobro izvozam
prosle sezone sa cbr napravili smo mladji brat i ja 26000km
preko dana na gradilistu za gorivo, uvece i vikendima ne silazi se
zavrsavam prvu godinu. 89godiste.
pa motore menjam kad ih dobro izvozam
prosle sezone sa cbr napravili smo mladji brat i ja 26000km
preko dana na gradilistu za gorivo, uvece i vikendima ne silazi se
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
pa sa 16 kupim nsr-a, buraz i ja 2 leta picili na gradilistu i skupili lovu za njega. vozili ga 2 godine, ja ga sredio isao kao lud, 125ccm, brat ga vozio 180. posle prodamo to, i posle 2 dana lik se pojavi kod mene i pita ocu li kupiti cbr-a ja reko imam samo 2000 kaze moze, a ostalo posle. i video on renault 4 u mom dvoristu, i kaze moze zamena, reko moze, reno ionako trunuo...
i eto malo srece i dobi motor...
i eto malo srece i dobi motor...
Angelo, pa još i ne smiješ voziti CBR-ku, a do 20-e je stigneš zaraditi.
Danas motora ima kol'ko i kakvih hoćeš, a cijene su više-manje dostupne.
Nekada...
Tomos APN/14/15/Elektronik 90, MZ150/250, Jawa 90/350/350-enduro - to se najčešće vozilo i moglo kupiti
m
Danas motora ima kol'ko i kakvih hoćeš, a cijene su više-manje dostupne.
Nekada...
Tomos APN/14/15/Elektronik 90, MZ150/250, Jawa 90/350/350-enduro - to se najčešće vozilo i moglo kupiti
m
nekako od svih meni najdrazi elektronik...
a da se pohvalim prosle nedelje sam sredjivao i vozio nekog bmw iz 57, ima i rucni i nozni menjac
a da se pohvalim prosle nedelje sam sredjivao i vozio nekog bmw iz 57, ima i rucni i nozni menjac
jel baš BMW ili Zundapp?
Nisam vidio BMW sa ručnim mjenjačem. Jel' znaš koji je model?
Nisam vidio BMW sa ručnim mjenjačem. Jel' znaš koji je model?
mislim da je BMW, ne znam koji model...
nije takav. pitacu burazera koji je to...
ovaj je imao menjac otprilike ispod sedista sa desne strane.
edit:
jeli je ovo iz tvoje garaze?
ovaj je imao menjac otprilike ispod sedista sa desne strane.
edit:
jeli je ovo iz tvoje garaze?
Re: rc helikopter i motocikli
da bar jesu moji (€€€)
Zadnje dvije god. vozim kineski scooter od 150ccm (38000km - držim rekord sa tim modelom ).
Za grad je to bolje zbog potrošnje (3l) i provlačenje kroz gužvu, a za popravak i servis dosta su mi
"tri ključa, kombinirke i šrafciger"
m
Zadnje dvije god. vozim kineski scooter od 150ccm (38000km - držim rekord sa tim modelom ).
Za grad je to bolje zbog potrošnje (3l) i provlačenje kroz gužvu, a za popravak i servis dosta su mi
"tri ključa, kombinirke i šrafciger"
m
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
A kad zapece klip, bacis motor i kupis novi
Jel to neki iz baotian serije ?
Jel to neki iz baotian serije ?
Korg X5D <3
pa kineski ,150 ccm nije tesko pogodit: baotian 150 ccm
koliko te doso para prije 2 godine?
koliko te doso para prije 2 godine?
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Hehehe
Pedji se usprkos silnom spamu svidjelo kuda ova tema ide pa nije htio brisati postove vec je promjenio naziv teme
Ako taj baotian danas kosta oko 7000-8000 kn (valjda) prije dvije godine je cijena bila sigurno veca jer takve stvari svake godine pojeftine....
Pedji se usprkos silnom spamu svidjelo kuda ova tema ide pa nije htio brisati postove vec je promjenio naziv teme
Ako taj baotian danas kosta oko 7000-8000 kn (valjda) prije dvije godine je cijena bila sigurno veca jer takve stvari svake godine pojeftine....
Korg X5D <3
nadam se samo da se neces izlomiti negde sa toga. ja sam alergican na te skutere...
jos ne znam nikoga ko ga ima a da nije pao... a mnogi su pali i ako ga nemaju... jake masine u odnosu na tezinu i velicinu tockova, tako da zaustavljanje nije bas zagarantovano
jos ne znam nikoga ko ga ima a da nije pao... a mnogi su pali i ako ga nemaju... jake masine u odnosu na tezinu i velicinu tockova, tako da zaustavljanje nije bas zagarantovano
nije Baotian, već neki Znen . Agregat je GY6 (Honda 150 - zrakom hlađena) i pokazao se dobrim. Nakon 30000km kompresija je bila 9,2 a na novom 9,5 (mjereno na 4000km). Koštao je 1600€.
ovako je izgledao novi , nakon 38000km više ne izgleda tako
"tri ključa, kombinirke, šrafciger, 3l/100km, cijena generalke ili frizure na 180ccm sa Racing head" - to je ono što me čini sretnim
što se padova tiče, pada se i sa velikih i sa malih. Razlika je samo u "godini proizvodnje" - što si stariji, to te duže i jače boli
m
ovako je izgledao novi , nakon 38000km više ne izgleda tako
"tri ključa, kombinirke, šrafciger, 3l/100km, cijena generalke ili frizure na 180ccm sa Racing head" - to je ono što me čini sretnim
što se padova tiče, pada se i sa velikih i sa malih. Razlika je samo u "godini proizvodnje" - što si stariji, to te duže i jače boli
m
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
A di ste svi nestali ?
Aj da ja nesto pitam......
Jel se moze stagod jeftino poduzet da ona kineska 4-t govanca idu brze ?
Aj da ja nesto pitam......
Jel se moze stagod jeftino poduzet da ona kineska 4-t govanca idu brze ?
Korg X5D <3
moze, ali to nije sigurno, nisu sigurni ni na brzinama na kojima moze da se vozi fabricki. moze, ALI BOLJE NE
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Nisi fer....
Reci ti slobodno kako ga nabrijat, a mi cemo da razbijamo glavu oko toga dal cemo poginut ili ne
Reci ti slobodno kako ga nabrijat, a mi cemo da razbijamo glavu oko toga dal cemo poginut ili ne
Korg X5D <3
pogledaj malo po googlu imas tih kitova koliko hoces. klip cilindar karike, sredis karburator, i malo doteras paljenje ako ima potrebe, i ne izadje te ni 150eura...
a jesi li se zapitao kako ces stati?
a jesi li se zapitao kako ces stati?
- Black Angel
- Odlično uznapredovao