Bit ce jos koja slika malo veca sutra, pa ako koga sta zanima da uslikam.
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Smjesko wrote:Mister cina, planiras li mozda izradjivati mrtvacke sanduke pomocu tako velikog stroja?
kako se sam uspijes sjetit tako necegSmjesko wrote:Mister cina, planiras li mozda izradjivati mrtvacke sanduke pomocu tako velikog stroja?
SMrcina wrote:Koliko te dosla carina za upravljanje i motore?
Mene strah narucivat preko ebay-a jer ne znam kolko ce mi baba u Zagrebu u posti zaracunati carinu.
E da su mi tvoji motori i upravljanje i meni dosta.
Stol i konstrukciju bi radio od aluminijskih profila. Dimenzije obradive povrsine su mi u planu 2100x1100x500.
Puke zelje!
Plocice nisam imao namjeru raditi i mislim da necu ni isprobavatiSmjesko wrote:Cestitam majstore![]()
Samo radi, slikaj i lijepi slike ovdje. Jesi li planirao busiti tiskane plocice na toj "zvijeri" ? Koji program koristis za upravljanje?
Neće baš biti...Smjesko wrote:@Shenda, ti bi kao inventivan mladi ginekolog mogao dizajnirati neki motiv.![]()
Jesi li mozda probao "Turbo CNC" ili "KCamm" ? Ovaj prvi radi na DOS-u i mozes iskoristiti neku staru kantu za pogon CNC-stroja.Asmir_Hadzic wrote:...Plocice nisam imao namjeru raditi i mislim da necu ni isprobavatiOvo je prvenstveno za obradu drveta, jer zbog velicine i nesavrsenosti vodilica i prenosa ne vjerujem da bi dobio preciznost koju treba za plocice.
Tranutno radim sa MACH3 i Artcam-om medjutim kako nemam licencu za Mach i ne mogu naci na netumozda predjem na EMC ( linux cnc program).