Skupi djelovi za kupiti
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Skupi djelovi za kupiti
Evo ovo sam otvori ako se zelite pozaliti za vas dučan u blizini ako su skupi
Ja nisam pametan, ali nitko nije!!!
pa kako sam otvorio temu ja cu se i pozaliti.
Evo danas sam zelio kupiti univerzalnu pločicu za lemljenje onu sa puno rupica i velicine je kao mali notes (neznam ako znate sta je to) e pa ta plocica dode 35kn a obicna pločica znaci koju mrate jetkat itd... veca nego ta univerzalna dode 14kn. Sta to nije malo smjesno mislim a tek neke komponente a joj
Taj shop je u puli na gardinima zove se electronic shop.
Zamislite cak nema svoju internetsku stranicu
Evo danas sam zelio kupiti univerzalnu pločicu za lemljenje onu sa puno rupica i velicine je kao mali notes (neznam ako znate sta je to) e pa ta plocica dode 35kn a obicna pločica znaci koju mrate jetkat itd... veca nego ta univerzalna dode 14kn. Sta to nije malo smjesno mislim a tek neke komponente a joj
Taj shop je u puli na gardinima zove se electronic shop.
Zamislite cak nema svoju internetsku stranicu
Nefarba ni u mene mama kosu al fino odem u CM kozmetik market i kupim pola litra AFRODITINOG oljnog peroksida (hidrogen) 11,8% za 4,5 KM, i kupim litru slone kiseline za 1KM. Pomijesam u omjeru 2 : 1 (dva dijela hidrogena i 1 dio sone kiseline) i ta smjesa na sobnoj temperaturi izjetka plocicu za 5 minuta.....
pa kupio sam plocicu za 35kn jebiga sta je tu je i dodem doma i idem lemiti sijalice za biiklu da imam svijetlo 6 bijelih i jedna plava u sredini i bijele u krug ja lemim i svaka 5 onaj mali bakreni kruzic se odvali od plocice a temp. na lemilici nije ni priblizno bila da kraja.
Em je ta plocica skupa 35kn i jos se raspada i ja za to sranje dao 35kn ma jebemti takav electonik shop na kraju sam napravio svijetlo i tri led diode svijetle ali jedva da svijetle a sve ostale rade punom parom sada moram ici kupiti 3 led diode jos.
Sada mislim da ce mi dati zgorene
Em je ta plocica skupa 35kn i jos se raspada i ja za to sranje dao 35kn ma jebemti takav electonik shop na kraju sam napravio svijetlo i tri led diode svijetle ali jedva da svijetle a sve ostale rade punom parom sada moram ici kupiti 3 led diode jos.
Tebi se odvajaju kruzici, a jos ti i LED-ice ne svijetle punom jacinom (pregrijane prilikom lemljenja)...
Nije do plocice ni do shopa, vec do tebe
To sto lemilica nije bila na visokoj temperaturi, nista ne znaci, koliko dugo si lemio
Vrijeme lemljenja ne smije biti dugo, jer ti se onda odvajaju bakarne veze, a i ledice se shebu
Nije do plocice ni do shopa, vec do tebe
To sto lemilica nije bila na visokoj temperaturi, nista ne znaci, koliko dugo si lemio
Vrijeme lemljenja ne smije biti dugo, jer ti se onda odvajaju bakarne veze, a i ledice se shebu
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
http://www.pik.ba/profil/pejky/
http://www.pik.ba/profil/pejky/
nzm kolko das za ledice, ali kod nas su oko 13 kn plave oko 2 evra.. pa se moj lega dosjetio: ode u tobacco shop, kupi 50-ak upaljaca sa ledicama za 3 kn po komadu i prode puno jeftinijelacko wrote:pa kupio sam plocicu za 35kn jebiga sta je tu je i dodem doma i idem lemiti sijalice za biiklu da imam svijetlo 6 bijelih i jedna plava u sredini i bijele u krug ja lemim i svaka 5 onaj mali bakreni kruzic se odvali od plocice a temp. na lemilici nije ni priblizno bila da kraja.
dns je doneo cijelu kesu upaljaca...
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Ne te ledice su i prije tako slabije svijetlile jer sam ih vec prije koristio a plave mi ne odgovaraju trebaju mi bijele jer si radim svijetlo za biciklu i jedna plava. Plava je za efekt neonskog svijetla samo da baca malo plavkasto da ne bude cisto bijelo jer oko te plave su 6bijelih ledica.
A to za lemilicu ma full sam malo drzo samo da se rastopi lem a vodove nikako da napravim non stop ih nisam mogo spojiti a ma nema veze glavno da sam napravio sada cu si napraviti malu fm bubu na toj plocici
A to za lemilicu ma full sam malo drzo samo da se rastopi lem a vodove nikako da napravim non stop ih nisam mogo spojiti a ma nema veze glavno da sam napravio sada cu si napraviti malu fm bubu na toj plocici
- Feko
- Stariji član
Ovo nema veze direktno sa ovom temom, no ima veze sa lemljenjem....
nemojte kupovati tinol žicu na autopijacu, ta kineska sranja koje kupite za 15tak kuna 250 grama su sve samo ne tinol žica, topi se na oko 400 stupnjeva
i odmah izgleda koda je lem pregorio. Ja se jednom zajebo, no ipak je iskorištena, dao ženi da sa njom veže cvijeće
nemojte kupovati tinol žicu na autopijacu, ta kineska sranja koje kupite za 15tak kuna 250 grama su sve samo ne tinol žica, topi se na oko 400 stupnjeva
i odmah izgleda koda je lem pregorio. Ja se jednom zajebo, no ipak je iskorištena, dao ženi da sa njom veže cvijeće