Nebi ti zna reci ,jer neznam ni kolike su cijene kako se krecu, opali ti neku cijenu koja bi zadovoljila i mene i tebe,ako bi ga planira kupit.
Sada da ti ne pisem da je dobro ocuvan i slicne gluposti,jer ne prodajem auto ili sta vec, stari mi radi u Koncara i oni to proizvode pa mi je donia jedan ,trafo je namjenjan za tankere i druge vece brodove jer je tu frekvencija 60Hz
Treba mi trafo 2*11V 2.5A. Svuda su mi rekli da nema gotov i da ga moram namotat. U Electronic centru su mi rekli da ga oni mogu naručiti i da će me koštati 400 kuna. To mi je malo previše
E sad, ja stvarno neznam, nekontam se baš toliko u to... Neka se javi netko tko ima više iskustva sa transformatorima pa nek mi kaže dali mogu iskoristit taj trafo
kaj nas ima riknati trafoa po otpadi kolku ti dusa saka pa ako imas nesto dremong doma ova ona moze i sam da si premotas ne e voopsto nekoja golema filozofija naogjas po dadena formula debelina na zica i tn. i motaj poeftino ke pomines
E da pitam nešto.
Ja sam izračunao kako iz 220V dobit 12V samo neznam na šta sve još moram pazit.
Ako npr recimo uzmem 3 namotaja na sekundaru onda mi to dođe 55 namotaja na primaru. Ali neznam šta još sve moram računat pa ako neko zna nek mi kaže.
pa treba da pasiz isto na izolacijata sto e megju redovite, i najvazna e debelinata na zicata sto ja koristis za primar i sto ja koristis za sekundar. Vaka pisi tuka kolku e mokno trafoto, pisi go primarniot napon i sekundarniot pa ke ti pisam se sto ti treba za nego. Za da vidis kolku ti e mokjno trafoto izmeri mu go jadroto eve ti na slikava sto da izmeris.
voltmetar220 tebi su rekli da taj trafo dode 400kn????
Pa sta nisi u Chipoteke pogleda tamo ti ima tih transformatora,koliko se sicam sta sam vidia iz osjeka si chipoteka postoji u osjeku,nemoj sada mislit da ti nezelim prodat prodat cu ako ti treba jer meni samo stoji bezveze, neznam kako si ti mislia da mi to razmjenimo kako da posaljem ovo bas u pismo nemoze stat
@P-N-P, bio sam u Chipoteci i tamo nemaju takav trafo kakav meni treba pa su me poslali u Electronic centar, a tamo su mi rekli da mogu naručiti i da će me koštat 400 kuna... . Ako bi ga kupovao od tebe, poslo bi mi ga autobusom . Al dogovorit ćemo se još, poslat ću mail onoj firmi što mi je dao @r2d2 pa ću vidit