Mobitel

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
marko13
Pravo uznapredovao :)

Mobitel

Post by marko13 »

Dali itko ima program za kontroliranje tudjeg mobitela preko bluetootha,a da se NE TREBA trazit dopustenje kontroliranog moba?
Music freak
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Ja imam ali sad da li trazzi dopustanje neznam nisam probao :?
marko13

Post by marko13 »

Ja imam BT info i kad idem kontrolirat on na drugom mobu piše,dali želite dopustiti uređaju "vuki"(moje bluetooh ime) pristut internetu,a tko bi normalan stiskao da
Music freak
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Probaj ovo.Ali ja ti negarantujem da li je dobro jer ga nisam isprobao :arrow:

Mobile Hack Tool 2.10 Ultimate

With this programm you can hack mobilephones via bluetooth .You can read the sms,turn off the mobilephone,make it play videos or music and do many other things.

It works on Sony erricson, Nokia and Samsung.

http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... ve.net.rar
marko13

Post by marko13 »

HVALA!
Music freak
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Neodgovaram ako nesto osteti tvoj mob.Sam si kriv.... :) Ko ce gha znati dal ima neki virus :?
marko13

Post by marko13 »

Ah isto smeće što ja imam,to je BT INFO 1.08 novija verzija ali isti princip,svejedno hvala
Music freak
denahv
Pravo sam se raspisao :)

Post by denahv »

A ima li tko nekih drugih programa za mobitel? Ništa određeno, ako neko nešta ima, neka posta ovdje :wink: . Btw. imam Sony Ericsson k750i
denahv

Post by denahv »

marko13 wrote:Ja imam BT info i kad idem kontrolirat on na drugom mobu piše,dali želite dopustiti uređaju "vuki"(moje bluetooh ime) pristut internetu,a tko bi normalan stiskao da
@Marko, ako to radiš na Sony Ericsson-u k750i, trebaš samo prvi put odobriti. Ja sam to danas legi napravio. Uzeo sam mu mobitel, uključio bluetooth i sa svog mobitela sam upao u njegov tim programom (on isto ima k750i). Pitat će te samo prvi put želiš li odobriti pristup. Poslije toga ide opcija : "uvijek pitati" i "uvijek". Samo odaberi opciju "uvijek" i moći ćeš u taj uređaj upasti bez ikakvih problema. Na drugom uređaju neće biti nikakvih pitanja "da" ili "ne" nego odma upadaš u uređaj. To sam legi napravio pa sam ga malo zahebavao : otključavao i zaključavao mobitel, palio i gasio kameru, izlazio iz menija... Poludio je pa je mene odma pitao šta se događa :lol: :lol: .
marko13

Post by marko13 »

Ma znam to,uff,ja sam nastavnike tako izludio,ali ja zelim skroz bez pitanja tako da samo uletim nekom stotom
Music freak
denahv

Post by denahv »

Da, to je problem što se uvijek mora odobriti pristup i nije fora jer nemožeš upasti nekome na ulici u mobitel... Bilo bi još više fora kad se uopće nebi vidio da je Bluetooth uključen i kad nebi tražio odobrenje nikakvo :lol: :lol: . A valjda će nešta naletiti, internet je pun tih sranja...
Post Reply