Ja imam BT info i kad idem kontrolirat on na drugom mobu piše,dali želite dopustiti uređaju "vuki"(moje bluetooh ime) pristut internetu,a tko bi normalan stiskao da
Probaj ovo.Ali ja ti negarantujem da li je dobro jer ga nisam isprobao
Mobile Hack Tool 2.10 Ultimate
With this programm you can hack mobilephones via bluetooth .You can read the sms,turn off the mobilephone,make it play videos or music and do many other things.
marko13 wrote:Ja imam BT info i kad idem kontrolirat on na drugom mobu piše,dali želite dopustiti uređaju "vuki"(moje bluetooh ime) pristut internetu,a tko bi normalan stiskao da
@Marko, ako to radiš na Sony Ericsson-u k750i, trebaš samo prvi put odobriti. Ja sam to danas legi napravio. Uzeo sam mu mobitel, uključio bluetooth i sa svog mobitela sam upao u njegov tim programom (on isto ima k750i). Pitat će te samo prvi put želiš li odobriti pristup. Poslije toga ide opcija : "uvijek pitati" i "uvijek". Samo odaberi opciju "uvijek" i moći ćeš u taj uređaj upasti bez ikakvih problema. Na drugom uređaju neće biti nikakvih pitanja "da" ili "ne" nego odma upadaš u uređaj. To sam legi napravio pa sam ga malo zahebavao : otključavao i zaključavao mobitel, palio i gasio kameru, izlazio iz menija... Poludio je pa je mene odma pitao šta se događa .
Da, to je problem što se uvijek mora odobriti pristup i nije fora jer nemožeš upasti nekome na ulici u mobitel... Bilo bi još više fora kad se uopće nebi vidio da je Bluetooth uključen i kad nebi tražio odobrenje nikakvo . A valjda će nešta naletiti, internet je pun tih sranja...