pomoc!!!!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
pomoc!!!!
pozzz svimaa
kolege moje imam problem koji mi se nikad prije nije pojvaljivo...
Svaki mi se 5 minuta pojavi na ekranu otvoreno i Interet Exploreru pise CID i sad naziv neki svaki put drugacije, mada ja koristim mozillu..
Ja slutim da je to neka viruscina microsoftova jel se nekom slico od vas tako pojavljivalo.. ja koristim avast antivirus... formatirao sam racunar opat ista stvar probao sam i NOD32, al nista nepomaze..
Svaka pomoc je dobro dosla izludi me ovo....:S
Hvala u naprijed!!!!!!
kolege moje imam problem koji mi se nikad prije nije pojvaljivo...
Svaki mi se 5 minuta pojavi na ekranu otvoreno i Interet Exploreru pise CID i sad naziv neki svaki put drugacije, mada ja koristim mozillu..
Ja slutim da je to neka viruscina microsoftova jel se nekom slico od vas tako pojavljivalo.. ja koristim avast antivirus... formatirao sam racunar opat ista stvar probao sam i NOD32, al nista nepomaze..
Svaka pomoc je dobro dosla izludi me ovo....:S
Hvala u naprijed!!!!!!
- Elektronicar
- Pravo uznapredovao :)
Pozdrav!
Nešta slično smo i mi doživjeli kod prijatelja. "Zapekao" se neki virus... tako da i poslije formatiranja nije ništa bilo bolje.... obrisali smo particije...ugasili komp... i sve iz početka: napravili particiju, podpuni format, instalacija OS i onda je bilo sve kao novo! (prije instalacije windowsa - izvukli kabal za internet iz kompa)!
Nešta slično smo i mi doživjeli kod prijatelja. "Zapekao" se neki virus... tako da i poslije formatiranja nije ništa bilo bolje.... obrisali smo particije...ugasili komp... i sve iz početka: napravili particiju, podpuni format, instalacija OS i onda je bilo sve kao novo! (prije instalacije windowsa - izvukli kabal za internet iz kompa)!
hmmm ja imam particije dvije al na ovoj drugoj imam toliko vaznih podataka da neznam gdje bi sa njima :) ajde vidit cu da ih preko mreze prebacim na drugi racunar pa onda sve ispocetka... Da obrisao sam bio C: pariticiju na kojoj je bio OS i istekao sam kablo od intereta instalirao sve i odma sam antivirus pa ostale programcice i cim udjo na insteret izbaci mi :D
- Elektronicar
Skini hdd i skeniraj ga na drugom racunaru. Verovatno virus (opet kazem ako je virus u pitanju) unosis preko programa koje instaliras, odnosno isti se nalazi na drugoj particiji (cd, flash sta jos koristis). Pored antivirusa pokusaj sa ad-aware, spybot i njima slicnim programima. Prikaci ovde to sto se pojavljuje.
- Elektronicar
Majku im njihovu je..em.Ja se 2 dana ganjao sa ovim u jednom lap topu i jos je kod mene komp na probu.Resio sam se tako sto sam naleteo da je instaliran neki dodatak za MSN a u tom dodatku ima opcija za ovaj CID kao reklamni da se cekira.To sam izbrisao i onda programom HijackThis sve ostalo potamanio.Budite pazljivi sa koriscenjem programa HijackThis da neugasite nesto sto netreba... a program je veoma dobar par puta sam sredio racunare sa njim a antivirusi nisu mogli da pomognu...
Evo podigao sam na rapidshare program i objasnjenje
http://rapidshare(dot)com/files/108337093/H ... s.rar.html
http://rapidshare(dot)com/files/108337093/H ... s.rar.html