IGOMBAR wrote:imam ti sve ali je u eagle programu napravljeno pa ako imaš eagle mi reci ili pak ti pošaljem u wordu odluku prepuštam tebi
imam eagle, piše ovako : EAGLE 4.16r2
nisam baš radio u tom programu, znam da je na dobrom glasu pa sam ga zato instalirao. morat ću malo se zabaviti oko eagle-a, da nešt naučim u tom programu... hehe!! ajde ako ti nije problem da mi objaviš oba fajla. neka se nađe... hvala!!
Use the best: Linux for servers, Mac for graphics, Windows for Solitaire.
@IGOMBAR, ja sam to probao otvoriti u eagle-u i izbaci mi poruku da to nemogu otvorit. kaže da je možda rađeno u ilegalnoj inačici eagle-a . probao sam sa svim mogućim programima ali nemogu ništa !! aj kako kaže @gazzda, pošalji to u wordu ako nije problem ili napravi nešta da mogu to otvorit u eagle-u... hvala
@tox, ma nisam još ni dobio šemu od @IGOMBAR-a!!! pogledaj malo postove gore pa ćeš vidit da još čekam šemu... ali kad složim, ima da isteram sve susjede iz zgrade!!
evo(problemi s eagl-om) pa si izaberi ako trebaš kakvu preradu reci ova foto pločica je za 2 para izlaznih ne uzimaj u obzir a ova je za klasično crtanje vodova flomasterom ako češp tako radit obavezno podebljaj vodove