Sinoc normalno iskljucio, danas crkotina.
Monitor. Kada sam startovao- samo na kratko nejasne boje/kvadrati u sredini, nakon toga nista vise od slike (pozadinsko svjetlo uredno radi).
Otvarao, pregledao kondenzatore- izgledaju uredno (inace sam ga kupio pokvarenog, promijenio tri kondenzatora i evo vec skoro godinu dana bez problema).
Pokusao sam ga industrijskim fenom grijati- nisam primijetio neke promjene (doduse, duvao sam kroz otvore limenog drzaca maticnih, ali ti otvori i jesu uglavnom najvise oko kondica itd).
Prelemio meni sumnjive lemove.
E sad, nakon nekog vremena (pa ipak pretpostavljam da je zbog toga sto se zagrijao, drzim ga vec neko vrijeme ukljucenim) bar mogu prepoznati pocetni LG logo kada ga restartujem, ali je i on tada u vise primjeraka vidljiv (duplikati "lete" na dolje).
Kada prijedje na windows, ista je trenutno stvar- 7-8 duplikata slike sirokih oko 1,5 cm u gornjem dijelu ekrana koji igraju/vibriraju (povremeno se siri u dva po 5 cm). U donjem dijelu ekrana neravnomjerno prelijetanje sarenkastih valova na dolje (pocinje od onih duplikata) i to je to.
Gdje, sta, kako!?
Pomoc
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)