@nano, najviše mi se sviđa kako programiraš kontroler

, ali ja bih radije upotrijebio bušilicu i tanko svrdlo, jer bi 0,00000001 % većeg napona od predskazanog k.k. (k.k. = kristalnom kuglom, op. autora), dovelo do izlaska poznatog dima koji, nekim čudom, drži elektroniku na okupu.
Feko čekamo tvoj
A sad ozbiljno, Gile, molim te pročitaj malo o mikrokontrolerima, znam da bi htio to napravit brzinski, bez puno gnjavaže, a ko ne bi, ali neće ići bez malo predznanja. Shvati kontroler kao PC, kad ga sam složiš, što mu prvo napraviš? Instaliraš neki operativni sustav, DOS Windows, glupix, što god... E to je ono što se zove "Code", koji trebaš upisat u mikrokontroler, bilo čekičem i dlijetom ili možda programatorom. Ne može kontroler radit na tvoje misli, moraš mu upisat program, proizvođač ne zna koji program ti želiš, pa ga nažalost moraš sam ubacit u kontroler ili zamolit nekog s programatorom da to napravi umjesto tebe.
Program koji tebi treba je:
Tajmer.hex, to trebaš "ugravirat" u kontroler. Schematic zaboravi, ne treba ti, @nano - hvala na razjašnjenju

Napajanje čitavog uređaja je od recimo 8V do 20V, i taj napon dovodiš na mjesto gdje piše POWER, pin1 je minus, a pin 2 je plus, a na montažnom nacrtu se nalazi u donjem lijevom uglu, minus je do vijka, a plus do C5.
Uh, ne mogu više...

Cezare, star sam i nemoćan, ali poslušaj moj savjet ....