Samsung LED TV ne prepoznaje USB

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
selver

Samsung LED TV ne prepoznaje USB

Post by selver »

Kao što u naslovu kaže a riječ je o modelu UE32C4000 LED i koji god USB stick ili kameru uključim ne prepoznaje a trebao bi. Pokušao sam sa formatiranjem sticka sa NTFS i FAT32 i opet neće spajao sam i digitalnu kameru takođe. Javio sam se direktno samsungu pa su mi poslali mail kao vrati na fabričke postavke, vidi ispravnost USB uređaja i sve pokušao ali ništa. Jeli neko imao sličnih problema i kako je riješio??
Hvala
selver

Re: Samsung LED TV ne prepoznaje USB

Post by selver »

niko??
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Led TV ima obicno garanciju 5 godina... ako je u garanciji posalji ga u ovlasceni servis.
sashko
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by sashko »

eh sada ga treba spakovati pa naci garanciju ,po utovariti u auto i odvesti dao radnje.........;)
pa ako je uzrok kvara nastao nestrucnim rukovanjem i turanjem ne ispravnog usb flesha,e onda ne vazi garancija pa se mora jos i platiti,al imas produzenu garanciju,a ovako popravis sam i nemas nikad vise garanciju i uvek mozes popravljati i cackati tv sam bez bojazni da ti garancija nece vise vaziti :lol:
izvinte sto sam 5x ponavljam rec garanciju,al garancija je garancija .... :lol: samo sto smo mi ljenji :lol:
Emigrant
Pravo sam se raspisao :)
Pravo sam se raspisao :)

Post by Emigrant »

radio sam u samsungu i tvoj problem smo rešavali zamenom cele pločice ( takozvane PBA ploče ) .... nije se javljao često ali javljao se ..... pokušaj mi dati oznaku PBA ploče .... ne SMPS ( napajanje ), pa cu videti ovde u Galanti , gde se proizvode ti televizori ....
nalim2507

Post by nalim2507 »

pozdrav svima, jel tko ovo rjesio jer ja imam isti problem. hvala.
Post Reply