Kao što u naslovu kaže a riječ je o modelu UE32C4000 LED i koji god USB stick ili kameru uključim ne prepoznaje a trebao bi. Pokušao sam sa formatiranjem sticka sa NTFS i FAT32 i opet neće spajao sam i digitalnu kameru takođe. Javio sam se direktno samsungu pa su mi poslali mail kao vrati na fabričke postavke, vidi ispravnost USB uređaja i sve pokušao ali ništa. Jeli neko imao sličnih problema i kako je riješio??
Hvala
Samsung LED TV ne prepoznaje USB
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Samsung LED TV ne prepoznaje USB
Led TV ima obicno garanciju 5 godina... ako je u garanciji posalji ga u ovlasceni servis.
eh sada ga treba spakovati pa naci garanciju ,po utovariti u auto i odvesti dao radnje.........
pa ako je uzrok kvara nastao nestrucnim rukovanjem i turanjem ne ispravnog usb flesha,e onda ne vazi garancija pa se mora jos i platiti,al imas produzenu garanciju,a ovako popravis sam i nemas nikad vise garanciju i uvek mozes popravljati i cackati tv sam bez bojazni da ti garancija nece vise vaziti
izvinte sto sam 5x ponavljam rec garanciju,al garancija je garancija .... samo sto smo mi ljenji
pa ako je uzrok kvara nastao nestrucnim rukovanjem i turanjem ne ispravnog usb flesha,e onda ne vazi garancija pa se mora jos i platiti,al imas produzenu garanciju,a ovako popravis sam i nemas nikad vise garanciju i uvek mozes popravljati i cackati tv sam bez bojazni da ti garancija nece vise vaziti
izvinte sto sam 5x ponavljam rec garanciju,al garancija je garancija .... samo sto smo mi ljenji
radio sam u samsungu i tvoj problem smo rešavali zamenom cele pločice ( takozvane PBA ploče ) .... nije se javljao često ali javljao se ..... pokušaj mi dati oznaku PBA ploče .... ne SMPS ( napajanje ), pa cu videti ovde u Galanti , gde se proizvode ti televizori ....
pozdrav svima, jel tko ovo rjesio jer ja imam isti problem. hvala.