![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Najskuplji dijelovi ove Veronike su promjenjivi kondenzatori 25 Kuna ( 3.5 Eura) jedan, a ima ih četiri, i izlazni tranzistor 35 Kuna (5 eura), kad smo već kod tranzistora, napravio sam mu nekakvu hlađenje ali on se i sada dosta grije, kada stavim prst na taj hladnjak nako par sekundi moram ga maknit, ali nadam se da nece on pregorit jer odašiljač je radio 3 sata u komadu pa ako tada nije izgorio valda neće. Dosada sam pravio 4 odašiljača, i jedino je ovaj proradio kako treba, iznenadio me stabilnošću, kvalitetom signala, a domet još nisam provjerio jer zasad radi na anteni od TV-a, koja nije baš na najpogonijem mjestu. Sada bih se zahvalio Virtualx-u jer da nije bilo njegovog sajta teško bih se odlučio na izradu ovog stabilnog, solidnog odašiljača. Nisam mogao vjerovati kada sam prije pravio neku bubu ona se pomješa sa postoječom stanicom na toj frekvenciji, a ova veronica, zaguši tu drugu stanicu tako da se čuje samo ona, dok je prijemnik blizu odašiljača, prvu put kad sam je upalio bio sam na istoj frekvenciji kao i radio federacije 89.3 MHz, a sada je uštimana na 87.5 MHz, na toj frekvenciji sam samo ja. Evo slika:
Skoro sam zaboravio dokumentacija: http://www.scribd.com/doc/6368042/build ... ransmitter" onclick="window.open(this.href);return false;