Struja i vode se (ne)mijesaju?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Struja i vode se (ne)mijesaju?
http://www.youtube.com/watch?v=7egDRi7hVb4" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Struja i vode se (ne)mijesaju?
Izgleda da su Estonci i Latvijci otkrili toplu destiliranu vodu. Baš bih volio vidjeti kako bi se fen ponašao u morskoj vodi ili nekoj u kojoj bi se prethodno otopilo malo više soli.
Inače, s nanotehnologijama nam dolaze i nove boleštine, novi rakovi i novi problemi.
Inače, s nanotehnologijama nam dolaze i nove boleštine, novi rakovi i novi problemi.
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Naravno......Smjesko wrote: Inače, s nanotehnologijama nam dolaze i nove boleštine, novi rakovi i novi problemi.
Al takoder dolaze i novi ljekovi, drukcije sigurnije i uspjesnije operacije, i opcenito produljenje zivota, zajedno sa jos milijardu novih korisnih stvari

Korg X5D <3
Smjesko, pocinjem misliti da si pesimist. (jesi li?)Smjesko wrote:Inače, s nanotehnologijama nam dolaze i nove boleštine, novi rakovi i novi problemi.

Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Nisam baš siguran da je produljenje života korisna stvar. U budućnosti će zemljom hodati ljudi-kornjače od po 150 - 300 godina stari. Fuj!
Pametnije bi bilo razmisliti o drukčijoj filozofiji života, da bude više mladih, da brže mogu doći do posla i stana pa da se žene i imaju brojne obitelji koje mogu hraniti, a ne da očekuju da ih država hrani.
I cigarete su u svojim "zlatnim godinama" bile popularne i "korisne", dok se nije nakon brojnih žrtava otkrilo da uzrokuju x vrsta rakova. Tako će se "otkriti" i djelovanje mikrovalova od raznoraznih bežičnih tehnologija, pa u konačnici i o ovdje spomenutoj nanotehnologiji.
Nisam pes i mist, nego sam realist. Ne zatvaram oči pred činjenicama koje nisu lijepe za čuti, a takvima nas naši dragi "neovisni" mediji obasipaju. Nastojim prikupiti informacije o nečemu iz više izvora.
Sjetite se samo koliko je bilo propagande o novom cjepivu za ovu najnoviju gripu. Onda se otkrilo da je sve bila zavjera farmaceutske industrije.
Pametnije bi bilo razmisliti o drukčijoj filozofiji života, da bude više mladih, da brže mogu doći do posla i stana pa da se žene i imaju brojne obitelji koje mogu hraniti, a ne da očekuju da ih država hrani.
I cigarete su u svojim "zlatnim godinama" bile popularne i "korisne", dok se nije nakon brojnih žrtava otkrilo da uzrokuju x vrsta rakova. Tako će se "otkriti" i djelovanje mikrovalova od raznoraznih bežičnih tehnologija, pa u konačnici i o ovdje spomenutoj nanotehnologiji.
Nisam pes i mist, nego sam realist. Ne zatvaram oči pred činjenicama koje nisu lijepe za čuti, a takvima nas naši dragi "neovisni" mediji obasipaju. Nastojim prikupiti informacije o nečemu iz više izvora.
Sjetite se samo koliko je bilo propagande o novom cjepivu za ovu najnoviju gripu. Onda se otkrilo da je sve bila zavjera farmaceutske industrije.
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
I koje bi bilo sredstvo do tog cilja ?Pametnije bi bilo razmisliti o drukčijoj filozofiji života, da bude više mladih
Ubijanje staraca ?

Ja osobno zelim doziviti sto vise godina iz jednostavnog razloga.....
Znatizeljan sam i zelim vidjeti sto sve buducnost donosi.
Ovo je potpuno tocno.Tako će se "otkriti" i djelovanje mikrovalova od raznoraznih bežičnih tehnologija, pa u konačnici i o ovdje spomenutoj nanotehnologiji.
Mnogi ljudi to ne shvacaju ali ja i moji vrsnjaci smo medu prvim generacijama koji cijeli zivot imaju mobitel kraj sebe i nitko jednostavno nezna koje su dugorocne posljedice tog "kuhanja" mozga dok pricamo i prepona dok ga nosimo u dzepovima....
Na kraju ce se cijela ljudska civilizacija sjebati jer ce svi muskarci ostati sterilini ili ce dobijati djecu zombije zbog tih jebenih mobitela i ostalih bezicnih uredaja...
Korg X5D <3