Evo ljudi ovo mi treba ubio sam se trazeci i nista sve nalazim neke slicne, nijedan ne odgovara ako ima neka dobra dusa pare nisu problem,ili informacija gde da kupim - narucim. Dakle imam ovaj Australiski ispravljac(e) kamera, telefon(i) i jos ponesto i sve to nekako moram da prebacim na nas standard.
Ma ne to nikako, imam nekoliko ispravljaca od mobilnih telefona, kamera, digitalni aparat i jos dosta stvari pa ih moram onda sve lemiti i sta posle kad se ljudi vrate natrag u Australiju ? Poenta je naci bar jedan, bar jedan ...
Ova stvar je neverovatno glupo jeftina.
Evo ovde sam nasao i kako vidim salju za yu.
Jos samo da otvorim Google Checkout da narucim i dok stigne ... hmmm ... ljudi ovde ostaju jos desetak dana
Ako sam dobro skužio treba ti produžni kabel koji na jednom kraju ima tu Australian utičnicu a na drugom kraju utikač našeg standarda Moram pretražiti garažu, imam nešto takvo samo se ne sjećam jel je utikač ili utičnica
Da nesto kao produzni kabal ili adapter ili bilo sta upotrebljivo.
To sam i ja razmisljao ali nisam nasao nista te velicine sto bih mogao da upotrebim.
Imam ti ja adapter....
Novi, nikad koristeni......
Cak ima i punjac za mp4 i te usb gluparije koji mozes samo izstekati kad ti ne treba.....
Konvertira ti EU, UK, AU, US u bilo koji od ovih nabrojenih...
Znaci, ustekas bilo koji utikac i sa druge strane samo izbacis utikac koji ti odgovara.
Javi se na PM ako te zanima......