Poštovanje elektroničari,
kupih ovaj modul koji bi trebao uz pomoć foto diode da odredi kad je noć i kad je dan, pa da ostavi upaljena svjetla od auta kad se auto zakljuća ili da upali svjetla (kratka, maglenke ili može li duga??? hmm) kad se auto odkljuća, naravno ima na ovom modulu tajmer kojim se podešava vrijeme paljenja svjetala!
Problem je u tome što baš njemački mi ne leži, a i bolje je pitati nego spaliti. Interesuje me kako ovo spojiti sa slike!
Kod mene se centralna brava ponaša ovako: Dvije žice, kad je auto otkljućano onda jedna ima minus, a kad je auto zakljućano drugo ima minus. Dok je auto otkljućano ima se +12V, ta ista kad je auto zaključano ima minus (koliko sam Vam pomogao s ovim ne znam).
Ovo pod 3 i 4 sam shvatio da se tiće mene (Fiat Tipo 1.6 1990)
vVolio bih ovo ugraditi pa bih se onda smirio, ovako sam kao da mi je ali nesto me sprecava!!!
Pomagajte
Coming/Leaving Home Modul
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Coming/Leaving Home Modul
Definicija braka - Brak je biti budala s nekim !
Re: Coming/Leaving Home Modul
Sve rijeci mozes prevesti preko http://www.google.com/language_tools?hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace, ja sam ovaj modul napravio prije 3 godine, pa mozda postavim projekat cijeli pa da ljudi sebi prave
Inace, ja sam ovaj modul napravio prije 3 godine, pa mozda postavim projekat cijeli pa da ljudi sebi prave
Re: Coming/Leaving Home Modul
U redu je trax!!!
Probao sam tako i napravio sam to, dakle preveo sa njemačkog, međutim htio sam raju pitati ima li ovo kakvog smisla spajati ovako i dali da spojim kao pod 3 ili kao pod 4.
Hvala
Probao sam tako i napravio sam to, dakle preveo sa njemačkog, međutim htio sam raju pitati ima li ovo kakvog smisla spajati ovako i dali da spojim kao pod 3 ili kao pod 4.
Hvala
Definicija braka - Brak je biti budala s nekim !