Iskreno znam da ce neki forumasi koji me znaju da me pluju "vidi ovog samo se javlja kad mu nesto treba!!!"
Al stacu jadan.
Shalu na stranu ZNA li neko dali treba dozvola i kakva za mobilnu CB stanicu u zvrbiji?
Trebalo bi da zamenim mog:albrecht-a za jednog finog president georga i bas nisam rad da mi ga panduri
cupaju iz kamiona cisto iz sentimentalnih razloga.
Znam zluradi bi rekli "laze zao mu para" al istina taste mi moje.
Hvala i pozzzzz
Dozvola za CB
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Dozvola za CB
SOFERSKA JE TUGA PREGOLEMA
Re: Dozvola za CB
Eto posto niko ne odgovara da ja sam sebi dam odgovor!!!
javila su mi se kulturna gospoda iz RATEL-a
I moram ih POHVALITI da su izuzetno brzi i azurni svaka cast !
U predlogu yakona je da se cb stanice do 4w samo evidentiraju bez ikakvih posebnih dozvola,
te ce civilno stanovnistvo moci da divani i obavestava se do mile volje o polozajima omrazenih nam policajaca.
E toliko od mene.
P.S
sve bi to po njima trebalo da se zavrsi "po RATEL-u"za 1-2 meseca do tada 73
larga
javila su mi se kulturna gospoda iz RATEL-a
I moram ih POHVALITI da su izuzetno brzi i azurni svaka cast !
U predlogu yakona je da se cb stanice do 4w samo evidentiraju bez ikakvih posebnih dozvola,
te ce civilno stanovnistvo moci da divani i obavestava se do mile volje o polozajima omrazenih nam policajaca.
E toliko od mene.
P.S
sve bi to po njima trebalo da se zavrsi "po RATEL-u"za 1-2 meseca do tada 73
larga
SOFERSKA JE TUGA PREGOLEMA
Re: Dozvola za CB
Vidi ga javlja se samo kad mu nesto treba
Ma javljaj se slobodno Dzaba sto netreba da te diraju ako se neki pandur nameraci na stanicu (citaj svidja mu se ) njevredi ti da se objasnjavas da nije zabranjeno
Ma javljaj se slobodno Dzaba sto netreba da te diraju ako se neki pandur nameraci na stanicu (citaj svidja mu se ) njevredi ti da se objasnjavas da nije zabranjeno