HITNO Plug 5.23 mm microphone
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
HITNO Plug 5.23 mm microphone
Hitno
potrebna cetiri komada Plug 5.23 mm microphone
iliti (Plug, Microphone, 3-conductor, 0.206"),
placam posteno.
potrebna cetiri komada Plug 5.23 mm microphone
iliti (Plug, Microphone, 3-conductor, 0.206"),
placam posteno.
Bosna i Hercegovina
Jesi li gledao ovdje www.elektronika.rs.ba
NAZALOST NEMAJU
Bio sam kod njih, cak ni preko kataloga nemogu da naruce jer ih nema u ponudi, nemogu da vjerujem da je to toliki problem,
Ljudi pomagajte hica je
p.s.
Zaboravih super prodavnica, ljubazna teta svaka cast
Ljudi pomagajte hica je
p.s.
Zaboravih super prodavnica, ljubazna teta svaka cast
Bosna i Hercegovina
covjece pa tamo kod vas nista nema kod nas u elektronic shopu u puli imaju sve ako nemaju uvale ti zamjenski ili krivi
to ti je adapter ti treba adapter iz 3.5 na 5.23 ili konektro koji zalemis na zice. jer ja sam upravo jucer kupio konektor sa 3.5 na 2.5mm za mobitel si da imam slusalice i imam slusalice za 8kn
to ti je adapter ti treba adapter iz 3.5 na 5.23 ili konektro koji zalemis na zice. jer ja sam upravo jucer kupio konektor sa 3.5 na 2.5mm za mobitel si da imam slusalice i imam slusalice za 8kn
Ja nisam pametan, ali nitko nije!!!
5,23mm a ne 6,35mm
Stojke,
pa toliko valjda znam tih o kojima govoris ima na milione za 50 centi, naime problem je sto se ti plugovi koriste u military svrhe, slusalice za helikoptere ili avione.
Pokusali su pojedinci da izbruse tu 6.35 na 5.23 ali je stjenka toliko tanka da je pukla,
nasao sam u Njemackoj original ali mi nude da posalju min 50 kom cijena je 6 Eura, pa se investicija ne isplati.
pa toliko valjda znam tih o kojima govoris ima na milione za 50 centi, naime problem je sto se ti plugovi koriste u military svrhe, slusalice za helikoptere ili avione.
Pokusali su pojedinci da izbruse tu 6.35 na 5.23 ali je stjenka toliko tanka da je pukla,
nasao sam u Njemackoj original ali mi nude da posalju min 50 kom cijena je 6 Eura, pa se investicija ne isplati.
Bosna i Hercegovina
Gledao si na vojnim otpadima Ja sam pre neki dan svratio i video da imaju maske za avione sa kacigom i unutra mikrofon ali nisam zagledao da li imaju konektore.Ima i na onim starim centralama isto na vojnom otpadu ali su malo deblje ali neunistive su zalivene i veoma kvalitetne.
Last edited by stojke369 on 09-11-2008, 20:15, edited 1 time in total.
A za sta tebi konkretno treba???
Hmm...
Nesto mi ta nestandardna mjera vuce na amerikance (imao sam jedan Pioneer stub za americko trziste, i bilo tih PLUG-ova) cim nadjem, izmjerit cu, pa ti javim
Hmm...
Nesto mi ta nestandardna mjera vuce na amerikance (imao sam jedan Pioneer stub za americko trziste, i bilo tih PLUG-ova) cim nadjem, izmjerit cu, pa ti javim
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
http://www.pik.ba/profil/pejky/
http://www.pik.ba/profil/pejky/
- Feko
- Stariji član
Stojke, stavi nekakav dojavnik na taj vojni otpad tako da si prvi tamo čim nešto dovezu....ko prvi njegova devojkastojke369 wrote:Gledao si na vojnim otpadima Ja sam pre neki dan svratio i video da imaju maske za avione sa kacigom i unutra mikrofon ali nisam zagledao da li imaju konektore.Ima i na onim starim centralama isto na vojnom otpadu ali su malo deblje ali neunistive su zalivene i veoma kvalitetne.
Rjesen problem
Ljubaznoscu
www.thomann.de
koji su pristali da za 21 Euro posalju 5 komada, danas potvrdjena otpremnica.
www.thomann.de
koji su pristali da za 21 Euro posalju 5 komada, danas potvrdjena otpremnica.
Bosna i Hercegovina