muzika na biciklu...
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- dragon-fly
- Penjem se :)
muzika na biciklu...
Ovak,ja sam si na bicikl stavio pojačalo iz zvučnika od kompa,auto-zvučnike,plave diode,mini subwoofer i đepni TV(al tv ću skinut)i to sve super radi na akumulator od bušilice(18V)a aku. se isprazni nakon par dana...pa jel bi ovo bilo dobro>>>da stavim bat od 1,5V i poslje baterije transformator koji bi pretvorio 1,5V u 18V,a brže je kupovat 1,5V baterije,nego punit akumulator...jel se to isplati???
Re: muzika na biciklu...
dragon-fly wrote:Ovak,ja sam si na bicikl stavio pojačalo iz zvučnika od kompa,auto-zvučnike,plave diode,mini subwoofer i đepni TV(al tv ću skinut)i to sve super radi na akumulator od bušilice(18V)a aku. se isprazni nakon par dana...pa jel bi ovo bilo dobro>>>da stavim bat od 1,5V i poslje baterije transformator koji bi pretvorio 1,5V u 18V,a brže je kupovat 1,5V baterije,nego punit akumulator...jel se to isplati???
ako stavis punjivu bateriju, punjac, i prikljucis punjac na dinamo= stalna struja!
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
- dragon-fly
- dragon-fly
- MC Spanjolac
- dragon-fly
ma dajte ljudi, ja sam stavio akku od 12 i 6.5Ah, na biciklu sam imao TV sa ekranom od 25cm, doduse crno bijeli. mogao je raditi oko 5 sati. na prednji tocak sam stavio bijele LED-ice i straha je bilo. Imam sliku ali nemam sad link da je postavim. Evo ako je Virtualx tu nek je postavi, imao sam i antenu onu tursku. straha ljudi se nisu mogli nacuditi
Joj podsjecas me na mene. I ja sam imao tako fiksne ideje na biciklu. Samo ja sam koristio auto radio sa zvucnicima, imao sam od motora mail akomulator. Posto mi se stalno praznio onda sma spojio na dinamo (bilo je mislim 9v dc dinamo) onda sam bio stavio io retrovizor i zmigavce (nisam onda znao relej ugradit pa sam zmigao rucno s tipkalom) imao sma i duga kratka svejtal i stop svjetlo. Bio sam isprva pojava u selu, ali najveci je problem bio akomulator koji se praznio pa sam stavio 2 dinama) funkcioniralo je sve to nekoliko mjeseci dok nisam jednom pao posteno s bicikla i sve otislo k vragu, sve se potrgalo, coskom radia sam razrezo nogu, bio sma u krevetu tjedan dana. Od onda me svi u selu jebu da sam Tesla s greskom
pa i radi na akumulator,kako bi drugacije.
e evo jos jedna slika:
dobro hvata ovaj HRT1
jos kad ide ovako kroz centar grada onda je to tek za smijanje.
nisam ga uslikao kako vozi to po centru grada ,ali trebao sam.
kaze da se ljudi okrecu i komentiraju.
a cak ga je i policajac ustavio i pitao "sta je to"
e evo jos jedna slika:
dobro hvata ovaj HRT1
jos kad ide ovako kroz centar grada onda je to tek za smijanje.
nisam ga uslikao kako vozi to po centru grada ,ali trebao sam.
kaze da se ljudi okrecu i komentiraju.
a cak ga je i policajac ustavio i pitao "sta je to"
evo jos svjezih snimaka.
sad sam ih uslikao.
wizard i njegove originalne ideje.
mozete zamisliti situaciju kad wizard ide na biciklu i prica na ovo.
e evo je po meni bolje i ima bar neku namjenu.
e rekao mi je da stavim njegov pozivni znak ,ali eto zaboravi.
uglavnom ide T ,drugi neznam, pa RAD.
tako je nekako rekao.
sad sam ih uslikao.
wizard i njegove originalne ideje.
mozete zamisliti situaciju kad wizard ide na biciklu i prica na ovo.
e evo je po meni bolje i ima bar neku namjenu.
e rekao mi je da stavim njegov pozivni znak ,ali eto zaboravi.
uglavnom ide T ,drugi neznam, pa RAD.
tako je nekako rekao.