Internet problem
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- tepih
- Pravo uznapredovao :)
Internet problem
ovako imam internet preko t-coma i desava mi se recimo svakih 2 sata da me jednostavno izbaci i moram opet sve povezivat a nekad i nece nemam bezican net svatio bi da imam,jer ljudi koji imaju puca im veza svacam ja bezicnu tehnologiju al mene ovo ubija polako sve je dobro spojeno postavke dobro podesene a nzm sta da radim vise ako iko svaca nesto radim vazno i samo odjendnom napise >>no conect server is not found<< ja onda poludim ukratko jos jednom tream rjesenje zasto i sta napravit da me neizbacuje to je kao da istekam lan svaki puta eto to mi se desi molim pomoc jer ako se ovo nastavi poludit cu fala svima...
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
sta da radis? pa za pocetak daj malo vise informacija, recimo kako se spajas na net, koju opremu koristis, kako je postavljena oprema, jesi li zbog tog problema kontaktiro t-com i sta su ti rekli?
ako je slucajno kasda u pitanju a po simptomima mislim da jeste, kao rjesenje toplo preporucam da je zafitiljis u dravu!
ako je slucajno kasda u pitanju a po simptomima mislim da jeste, kao rjesenje toplo preporucam da je zafitiljis u dravu!
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...