...od kojih programa ne možeš obrisati ikone, možda su ti oni potrebni za rad windowsa...pa ih zato ne možeš izbrisati ili za rad sa internetom a pošto ti internet radi onda ti program ne dozvoljava da brišeš pojedine dijelove programa
udji u safe mod i onda ces moci obrisati ili zapisi gde se to nalazi i onda samo udji u safe mod sa komand promptom i kucaj del pa putanju do fajla to bi trebalo da ga sigurno makne
ako se ne varam, windowblinds je onaj program za teme, je li?
mozda ga ne mozes obrisati jer se pali s windowsima?
u svakom slucaju, ako vec moras mijenjati izgled windowsa, budi oprezan sto koristis!
je to je taj windowblinds za mjenjanje izgleda kao neka tema,al on se meni skido s neta i zašteko mi komp i ja resetovo i sve ode kvragu,evo sad sam probo preko safe moda i nece opet bude isto a kak da promjenim izgled vindowsa????
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
A sta mijenjas izgled windowsa u pasju mater. Ja sam bio prije 2 godine instalirao vista inspirat pa da vidis izpocetka sve super nakon tjedan dana sranja , sistemski fontovi se sami poceli mjenjat ali nisam imao virus, ja preporucam da windowse ostavite kakvi jesu, operativni sistem nece biti bolji ako vise nije plave boje nego sive ili te gluposti!
Program koji pominjemo je izuzetno dobar. Moze da makne cak i lose instalirane programe. Pored toga sto izvrsi uklanjanje nepotrbnog programa, iz registra pobrise sve tragove da je isti ikad postojao. Mozes ka skinuti sa navedenog linka. U arhivi se nalazi sve sto ti je potrebno za njegov rad. Ako ima sta nejasno, pitaj. http://rapidshare(dot)com/files/124496589/y ... 1.1236.rar