desava mi se kad ulazim na msn da mi nece uc i napise mi da nije spojena dadoteka za hosting,a nrznam sta je to i sta da radim sad dosad sam mogo i uc a sad vise ne stalno me to sprjecava molim pomoc hitno mi je fala!!
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
e @elektronicar sad mi je sve ok al mi napise:provjerite vasu povezansot sa inetrnetom a sve je dobro spojeno i nekad mi se to dogada al nije mi jasno imam net odem na google na sta ocu a kad ulazim na msn onda me jebe!
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
Da, a onaj bug sa installerom koji ne znam da li je jos fixan? Bilo je nemoguce instalirati flash player ili bilo koji drugi program preko onog njegovog update installera ne znam kako se zove sve! Ja sam pizdio od toga, nisam flash player mogao instalirati!
tepih wrote:desava mi se kad ulazim na msn da mi nece uc i napise mi da nije spojena dadoteka za hosting,a nrznam sta je to i sta da radim sad dosad sam mogo i uc a sad vise ne stalno me to sprjecava molim pomoc hitno mi je fala!!
Care to se nesto radilo negdje jer kad nisi ti mogo nije niko imo msn-a jer nisam ni ja mogo istu mi gresku izbacivalo tako da u buduce znas da to nije nista opasno neg samo neki radovi mozda na hostingu ili necem slicnom