Kako zaradit?
Jednostavno kada se registrujete preko ovog linka već startujete sa 6$ na vašem računu.
4$ zaradite kada otvorite dvije stranice koje vam ponude i napišete nešto o njima.
1.25% za svakog novog klijenta koji se registruje preko vas a on dobiva odmah 6$.
Kako primiti i potrošiti novac?
Nisam slao novac na kućnu adresu al sam saznao da stiže za pet dana. Mislim da je najbolji način za potrošiti ove pare negdje na netu jer idu preko PayPala na kojem će te se trebati registrovati za neku kupovinu ili otvaranje premium akaunta.
Last edited by dzeno on 31-05-2008, 15:56, edited 3 times in total.
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;
radi pa zaradi a od klikanja slabo dobijas ko je budala odma da ti da 6$ to neki multimiliarder pa tolike pare da dijeli i jos ono kad klikas i upusijes dobijes 4$ evo ja za 2 minute 30$
Ma tih $6 je kao podsticaj da radis to sto se trazi od njih, ali slabo se ko osvrce na cinjenicu da je potrebno sakupit $75 za isplatu. Slabo ko dotle dogura, ostali odustaju, a njihovih bonus $6 se vraca samom servisu. Osim toga, to sto oni isplacuju "klikacima" je 1-2% zarade, pa im se debelo isplati.
e da je to tako svi bi bili za računalom ceo dan!
a to je neka fora ili neš,a možda ima neka budala
koja nezna šta bi sa parama pa napravio to,
nikad se nezna...
haha!
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...
Da je tako jednostavno zarađivati preko interneta, ja se nebi odvajao od kompa! A i da je tako jednostavno dobiti tolke pare, onda nitko nebi radio nego bi svi buljili u monitore i klikali... Mislim, logično je...
To je prevara ja sam imo 76.5 dolara na racuna poslo na paypal kaze za 5 dana ce stic eno nema 20 dana, istina da sam i na paypalu i na awsurveys unjeo gluposti umjesto imena adrese i tako dalje, pozz!
ukratko da zadnji kazem
mislim na svjetu ima budla i podosta recimo ja sam jedna od njih ali koja budala bi se razbacivala sa parama na klikove misa mislim mozda neko je tolko glup ali ipak misllim da je to trosenje vremena,struje(mos mislit)i samo zivciranje de brate bolje odi vjezbaj negdje ili radi nes korisno a ne tu gubit vrjeme
..::==)BOŽE, AKO PONOVNO BUDEŠ STVARAO SVIJET, PAMET U GLAVU!!!!(==::...