Imam pitanje za stk hibride: je li iko pravio kakvi su rezultati ima li nesto spec posto nisam nikad pravio stk pojacala (mislim shema je bezveze) -nabavio sam dva komada (za 2x 200W)... evo i shema:
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... 8-200w.jpg
stk4048
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
ja sam radio sa STK4044XL(slican kao taj...samo manje sange), 100W na 8 oma, nasao sam ga bio u nekome pojacalu njemacke marke ne mogu se sitit kojem jer to sam radio prije 3-4god...trafo za napajanje sam koristio od istog, shemu sam koristio iz datasheeta, jedino sam doradio bio predpojacalo sa miksetom i eqalizerom i radilo je sasvim zadovoljavajuce
Cirkus Kolorado :D
E to se trazi ,
nista od tog ako im moras ucicati sve (nije fazon) ,prodat cu ja njih....
mislio sam ja odmah krenuti na posao nego sam bas pitao glede izdrzljivosti...tipa za dernek i sl
.----slabo nalazim tranz. pa se sve vise bavim integralcima u zadnje vrijeme...---
ako nesto podje naopako nebih zvucnike prezalio nizasto a i ako je zahtjevan po hladjenju onda mi je tri puta bolje napravit BPA300 ionako imam
tri lm3886.jos tri uzet i bar sam miran po tom pitanju....
hvala svima za info....
nista od tog ako im moras ucicati sve (nije fazon) ,prodat cu ja njih....
mislio sam ja odmah krenuti na posao nego sam bas pitao glede izdrzljivosti...tipa za dernek i sl
.----slabo nalazim tranz. pa se sve vise bavim integralcima u zadnje vrijeme...---
ako nesto podje naopako nebih zvucnike prezalio nizasto a i ako je zahtjevan po hladjenju onda mi je tri puta bolje napravit BPA300 ionako imam
tri lm3886.jos tri uzet i bar sam miran po tom pitanju....
hvala svima za info....
....