forum--->automatic log-in

Forum koji ne mora biti vezan za elektroniku ali u kojem vrijede pravila foruma!

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Locked
denahv
Pravo sam se raspisao :)

forum--->automatic log-in

Post by denahv »

ovako. zanima me šta mogu napraviti da kad otvorim ovaj sajt, da se odma automatski ulogiram, da nemoram svaki put upisivati username i password. svaki put kad ponovo otvorim ovu stranicu, moram se opet ulogirati. uključio sam ono da me automatski ulogira ali to mi ne šljaka! kod lege sam to napravio i kada dođem na sajt, automatski sam već ulogiran... nadam se da znate o čemu govorim. HVALA!! :D :D
Elektronicar
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by Elektronicar »

Da da znamo o cemu govoris ali ne znamo zasto nece automatski da se ulogira kad potvrdis Log me on automatically each visit.
Prvo kazi sta koristis mozilla firefox, opera IE ili nesto drugo, a zatim u opcijama pogledaj da nisi iskljucio mogucnost automatskog snimanja password-a. Ovo mi je prvo palo napamet.
denahv

Post by denahv »

e ovako. koristim IE7 i automatski mi se sprema lozinka i korisničko ime. ali svaki puta kad izađem sa stranice tj. kada zatvorim prozor, kada bi ga opet otvorio, moram se ulogirati. to me pomalo živcira al nije mi to neki problem. recimo kod lege svaki puta kad odem na sajt, automatski se ulogiram. probao sam to na više mjesta i radi. ovako svaki puta kada postam, moram odabrati svoje ime i lozinku. nije to neki problem nego sam samo pitao ake netko zna uzrok tome... @Elektronicar, svejedno hvala!! :D

pozzz
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Vidi da li su ti cookies odobreni u IE7
denahv

Post by denahv »

stojke369 wrote:Vidi da li su ti cookies odobreni u IE7
@stojke369, pravi si!! omogućio sam cookies i sad sve radi kako treba! nisam se ni sjetio da to pogledam... hvala ti puno :D :D :D !
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Nema na cemu :D :wink:
Locked