Kao sto i naslov teme glasi! Pozivam sve hobiste i pocetnike u elektronici, da pisu i otvaraju nove teme na forumu. Ovo je cini mi se jedino mesto gde postoji pod-forum vezan za nas koji smo tek poceli da ucimo elektroniku.
Licno, sa ovog foruma imam samo dobra iskustva. Samim tim, sto je tema za pocetnike, omogucava nama koji malo znamo ili uopste ne znamo, da se ovde raspitamo, edukujemo i na kraju naucimo nesto novo! Takodje, nisam dobijao bezobrazne, uvredljive i negativno konstruisane komentare. Ljudi koji su mi se ovde do sada odazvali nisu bili neprijateljski raspolozeni i nisu bojkotovali moj rad, tako da ocekujem da ce tako biti i u buduce, ma ko postavio pitanje ili temu! Vidim koliko su teme stare ovde i bilo bi mi drago da se to promeni! Ljudi koji su napravili i osmisli forum, dali su nam onoliki prostor za diskusiju, kao sto i pise u opisu pod-foruma "Elektronika za pocetnike"!
Licno sam zahvalan na svim komentarima koje sam dobio na mojim nekim temama! Hocu da kazem da sam ovde naisao na razumevanje i vrlo konkretne odgovore na pitanja koja sam postavio. Ne sumnjam u nicije znanje, ali ne volim karaktere ljudi koji misle da se svet okrece oko njih. Dakle iako su puni znanja, ulozili i novac i sebe u skolovanje, bave se elektronikom na visokom nivou... Dokazali su da su pre svega da su ljudi i jos bolje, kada je rec o elektronici, umeju da se spuste na nivo nas pocetnika!
Hajde ljudi da pisemo, postavljamo teme, pitanja i dodjemo do toga da i mi nekada mozemo da odgovorimo na neko. Usput gradeci svoje prototipove i svoje ideje, pokusavajuci da pomognemo i sebi i svima drugima, postavljajuci razna pitanja, svi cemo se obogatiti znanjem i iskustvom!
U nadi da ce se bar delic ovoga ostvariti, navijam za forum, za ljude koji ga predstavljaju, sve clanove ili samo posmatrace, buduce clanove...

Hvala na razumevanju, pomoci, strpljenju, podrsci... Proslo je neko vreme od kada sam postavio neke teme i sada ih gledam potpuno drugacije, u pozitivnom smislu. Hocu reci, naucio sam nesto.

Bravo za sve koji zele da pisu i postavljaju teme, a naravno, bravo i za one ciji ce nam sud ili komentar tako puno znaciti!