Nije me dugo bilo, pretražio sam forum po "MIDI" ali nisam našao što sam tražio što ne znači da nema! U tom slučaju me uputite gdje da gledam ili stavim post, a ovaj neka admin obriše.
Potrebna mi je provjerena shema MIDI mergera (udruživača, integratora, ne znam bolju riječ), dakle uređaja koji bi imao recimo 4-6 MIDI ulaza na koje bi spajao svoje MIDI drangulije koje imaju samo MIDI-out, a koji bi onda sređene podatke izbacivao na MIDI-out (pa na komp). PIC ili AVR, optičko odvajanje sa 6N137/8 (znam da provjereno dobro rade i jeftini su), stari DIN konektori (to je najmanji problem) - kao osnova.
Nisam našao baš neku shemu na netu da bi se upustio u samogradnju, bio je jedan projekt baziran na PIC18F4320 (još ih se može pronaći) sa 4 ulaza i 1 izlazom - tih stranica više nema, imam hex file i shemu, ali neki link nemam osim ovoga:
https://pic-microcontroller.com/my-new- ... ontroller/
Ima opis i shema, a za ostalo se valjda treba registrirati. Ako ga je netko možda gradio - javite! Čini se jednostavan dizajn za samogradnju, od osnovnog modula sa midi-in midi out do dodatnih komponenti (gumbića, LEDica) za opcionalnu dogradnju kontrolera.
Neću dalje davit, možda sam na skroz krivoj temi (ili forumu

Btw. na temi za razmjenu komponenata sam stavio upit oko onog MIDI->USB konvertera, znam da su sranje, ali daju se prepraviti da rade kako-tako, neću o tome ovdje.
Hvala dečki i cure unaprijed!
Gromit