Usluga izrade tiskanih plocica
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Usluga izrade tiskanih plocica
http://www.e-radionica.com/collections/ ... ih-plocica
E-radionica.com odnedavno pruza uslugu izrade tiskanih plocica.
Za sve naknadne informacije javiti se meni ili korisniku dava_2 na PM ili preko kontakta navedenih na samoj stranici.
@admin/moderator ako je oglas ovog tipa zabranjen molim upozorite me.
E-radionica.com odnedavno pruza uslugu izrade tiskanih plocica.
Za sve naknadne informacije javiti se meni ili korisniku dava_2 na PM ili preko kontakta navedenih na samoj stranici.
@admin/moderator ako je oglas ovog tipa zabranjen molim upozorite me.
Re: Usluga izrade tiskanih plocica
Nasa plocica, izrada plocice(i sve potrepštine) i busenje
U skoroj buducnosti cemo nuditi i izradu predloska u slucaju da ga musterija nema i lemljenje elemenata ako je potrebno (to trenutno nije u cijeni)
U skoroj buducnosti cemo nuditi i izradu predloska u slucaju da ga musterija nema i lemljenje elemenata ako je potrebno (to trenutno nije u cijeni)
Mislim da je bob htio pitati da li to uključuje silkscreen, lotstop, kositrene vodove itd. Te koje opcije nudite
Za sada nista od toga, tek ulazimo u posao tako da za sada nudimo vulgaris plocice bez icega osim bakra na njima
Postoji mogucnost da nabavim liquid tin pa ce se i to uvrstiti u ponudu.
Postoji mogucnost da nabavim liquid tin pa ce se i to uvrstiti u ponudu.
- Feko
- Stariji član
A tko je radio onu donju pločicu na toj stranici
Ne znam, to moras pitat kolegu koji je to stavljao na stranicu, ali po tvojoj reakciji i po izgledu plocice moguce da je to tvoja malenkost?
- Feko
- Stariji član
Da, bio sam mu dužan izradu pločice.
Mali refresh !!!
Evo par gotovih kao uzorak
https://dl.dropbox.com/u/46861567/IMAG0416.jpg
Poceli smo bakar na plocicama stititi od korozije nanosenjem sloja lema na njega cime se usput olaksava i lemljenje. Za sada je ta opcija besplatna tako da navalite na narudzbe
Uskoro mozete ocekivati i nanosenje lot stop laka na plocicu kao dodatnu opciju.
Za sva pitanja i nejasnoce oko izrade plocica, cijene ili bilo cega drugoga slobodno nam se obratite na bilo koji od nasih kontakata.
Evo par gotovih kao uzorak
https://dl.dropbox.com/u/46861567/IMAG0416.jpg
Poceli smo bakar na plocicama stititi od korozije nanosenjem sloja lema na njega cime se usput olaksava i lemljenje. Za sada je ta opcija besplatna tako da navalite na narudzbe
Uskoro mozete ocekivati i nanosenje lot stop laka na plocicu kao dodatnu opciju.
Za sva pitanja i nejasnoce oko izrade plocica, cijene ili bilo cega drugoga slobodno nam se obratite na bilo koji od nasih kontakata.
Izradio sam jedan ogledni primjerak nase plocice kojim demonstriramo koliko sitne vodove i na kolikom razmaku mozemo napraviti.
https://dl.dropbox.com/u/46861567/IMAG0425.jpg
U onoj pužnici razmak vodova i sirina voda je 0,3mm. Ispod onog zapunjenog djela najdeblji vod je 1mm a najtanji 0,254mm a najmanji razmak tamo je 0,4mm. Gornje okomite linije su debljine 0,6mm a najmanji razmak 0,2mm. Doljnje okomite linije su debljine 0,4mm i najmanji razmak je takodjer 0,2mm. Rupe su od 0,7mm do 1,2mm.
https://dl.dropbox.com/u/46861567/IMAG0425.jpg
U onoj pužnici razmak vodova i sirina voda je 0,3mm. Ispod onog zapunjenog djela najdeblji vod je 1mm a najtanji 0,254mm a najmanji razmak tamo je 0,4mm. Gornje okomite linije su debljine 0,6mm a najmanji razmak 0,2mm. Doljnje okomite linije su debljine 0,4mm i najmanji razmak je takodjer 0,2mm. Rupe su od 0,7mm do 1,2mm.
- Feko
- Stariji član
Dečki, samo naprijed
Cjena izrade je stvarno povoljna...
Cjena izrade je stvarno povoljna...
Hvala na podrsci. Ulozio sam dosta novaca i truda, sada se samo treba probiti i da narudžbe krenu kontinuirano stizati.
Imas i moju podrsku, ali me zanima koliko si ti licno zadovoljan kvalitetom tih plocica koje radis, sudeci po ovima koje si postavio , i da li mislis da ce neko ko malo vise zna o elektronici i postupku izrade plocica, naruciti ih kod tebe. Licno mislim, bez ikakve zle namere, a podrsku u radu sam vec dao, da jos trebas raditi na kvalitetu . Barem sudeci po ovima koje vidim.Na forumi ima puno ljudi koji rade plocice mnogo kvalitetnije od ovog sto si ti ovde postavio. A zanima me ,i Fekin (Iskreni ) komentar, da li bi (u slucaju da nema vremena sam da nesto odradi) narucio plocicu kod tebe. Inace sa ovim kvalitetom, mislim da si malo pozurio sa komercijalizacijom.
I nemoj se uvrediti, posto mi namera i nije da blatim tvoj rad i trud vec da prekinem mozda tradiciju da se hvali i ono sto nije za hvalu da se na taj nacin nebi nekom zamerili. Zanima me komentar o kvalitetu (ne o ulozenom trudu) i ostalih forumasa. Ako je ovo dobro, kako bi onda ocenili Fekine plocice. Sigurno nisu ni priblizno istog kvaliteta. Ima tu jos mnogo forumasa koji rade izuzetno kvalitetne plocice koje su daleko ispred ovih koje vidim .
Veliki uspeh u radu i malo vise samokritike.
I nemoj se uvrediti, posto mi namera i nije da blatim tvoj rad i trud vec da prekinem mozda tradiciju da se hvali i ono sto nije za hvalu da se na taj nacin nebi nekom zamerili. Zanima me komentar o kvalitetu (ne o ulozenom trudu) i ostalih forumasa. Ako je ovo dobro, kako bi onda ocenili Fekine plocice. Sigurno nisu ni priblizno istog kvaliteta. Ima tu jos mnogo forumasa koji rade izuzetno kvalitetne plocice koje su daleko ispred ovih koje vidim .
Veliki uspeh u radu i malo vise samokritike.
- Feko
- Stariji član
Ajd kad sam prozvan
Na kvaliteti se još da poraditi! No koliko sam skužio Ti i Dava radite u duetu i možete raditi i fotopostupkom ako se ne varam? Ovaj transfer postupak tj. kvaliteta je OK ako radite za sebe..no kako baltazar kaže za prodaju ipak treba biti puno bolje kvalitete. Pogotovo poraditi na bušenju sa kvalitetnim svrdlima..no onda mora biti i stalak za bušilicu. Htio bih vidjeti gornju stranu kako izgledaju rupe? Da li su "iskidane"?
Tko god treba veći broj pločica taj če naručiti u nekoj od par firmi koje to rade profesionalno.
Vi možete imati koju narudžbu od nekog tko jednostavno nema uvjete niti mjesta u stanu za kemikalije i kemijanje sa pločicama.....no teško da će tu biti neke zarade
edit:
Ali vidim da se razmišlja o lotstop laku....tako da vjerujem da će s vremenom i kvaliteta doći na višu razinu...samo je pitanje oćete li ostati na istoj cijeni po dm2
Na kvaliteti se još da poraditi! No koliko sam skužio Ti i Dava radite u duetu i možete raditi i fotopostupkom ako se ne varam? Ovaj transfer postupak tj. kvaliteta je OK ako radite za sebe..no kako baltazar kaže za prodaju ipak treba biti puno bolje kvalitete. Pogotovo poraditi na bušenju sa kvalitetnim svrdlima..no onda mora biti i stalak za bušilicu. Htio bih vidjeti gornju stranu kako izgledaju rupe? Da li su "iskidane"?
Tko god treba veći broj pločica taj če naručiti u nekoj od par firmi koje to rade profesionalno.
Vi možete imati koju narudžbu od nekog tko jednostavno nema uvjete niti mjesta u stanu za kemikalije i kemijanje sa pločicama.....no teško da će tu biti neke zarade
edit:
Ali vidim da se razmišlja o lotstop laku....tako da vjerujem da će s vremenom i kvaliteta doći na višu razinu...samo je pitanje oćete li ostati na istoj cijeni po dm2
Prozvan, ali u pozitivnom smislu, kao primer kako se skoro pa profi odradjuju plocice. Nesumnjam da ce nekom pocetniku i ovi biti ( vauuuu) perfektrno, ali ovde ima dosta dobrih elektronicara da bi ovakav (ne)kvalitet prosao....Ali u svakom slucaju treba probati sa prezentacijom svog rada (mada po meni na pograsnom mestu),a po zainteresovanosti ce autor sam zakljuciti sta treba da zakljuci.U svakom slucaju, pozdravljam njegov trud.Feko wrote:Ajd kad sam prozvan
Ja sam isto to hteo prokomentarisati... Ali reko ajde necu... Pa sam se predomislio... Meni tako plocica izgleda kad ne uspe...
I recimo radio sam ovo plocicu za LTC3588 u MSOP. Prazan prostor izmedju padova 0,2mm sirina pada 0,3mm. Ispala je iz prve dobro, u kucnim uslovima, laserski stampac, i osvetljavano stolnom lampom sa fluo cevi od 11W...
I recimo radio sam ovo plocicu za LTC3588 u MSOP. Prazan prostor izmedju padova 0,2mm sirina pada 0,3mm. Ispala je iz prve dobro, u kucnim uslovima, laserski stampac, i osvetljavano stolnom lampom sa fluo cevi od 11W...
oke, dakle, želio bih tiskanu pločicu sa svojom shemom na njoj, da mogu zalemiti elemente za svoj rad..! da li to mogu ovdje dobiti, ako ne, da li znate di?
tnx unaprijed
tnx unaprijed
Poceo sam studirati i vise ne mogu svaki dan biti u radioni tako da vam ne mogu pomoci. Mozda ima netko od družbe s foruma volje izraditi plocicu. Pogledaj na www.e-radionica.com ili ih kontaktiraj, oni ti mogu pomoci ako te zanima profesionalno izradjena plocica.
Ja sam ih kontaktirao i nažalost više ne izrađuju tiskane pločice.
Zna li netko gdje ima jeftine izrade pločica?
Zna li netko gdje ima jeftine izrade pločica?
Jel plačaš po satu izrade ili po veličini sheme i pločice?
Ja ću biti posrednik, za ovu ekipu sa foruma koja ti se srami javiti
Ja ću biti posrednik, za ovu ekipu sa foruma koja ti se srami javiti