Pozdrav forumašima ,
s obzirom da dosta ljudi ima ambiciju raditi navedeni odašiljač : http://electronics-diy.com/8w-pll-stere ... mitter.php
Ja imam nekih profi pločica izrađene od strane jedne firme koja se time bavi profesionalnom (metalizirane , testirane) viška , te također i sve dijelove potrebne za ovaj odašiljač , pa čak i 150 wattni blf177 ukoliko se tko odluči na samogradnju pojačala. Ako ima zainteresiranih možete mi se javiti u inbox pa ćemo se već dogovoriti nešto
8wattni pll
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: 8wattni pll
Još uvijek aktivno
Poslao sam ti p.m
koliko taj oscilator tj transmitr sprica ? harmonici ?
mene zanima pojacalo 200 300w odavno...
mene zanima pojacalo 200 300w odavno...
Pozdrav novom članu RF-aša ali kud ga zašprica odmah sa 300W, a nisi nam pokazao što si do sad napravio
ps. a i odgovaraš na post star 5 godina
ps. a i odgovaraš na post star 5 godina
bolestan sam FM RF
Au da pokazem sto sam i sto sam radio imama jedno stotinjak papira minimum a i da sve poslikam potrajalo bi.. ni neznam sada di mi je sve... prasina jedno 20 godina na tome..
pokusacu toobjaviti javno sve... nek ima nek se zna..
Au da pokazem sto sam i sto sam radio imama jedno stotinjak papira minimum a i da sve poslikam potrajalo bi.. ni neznam sada di mi je sve... prasina jedno 20 godina na tome..
pokusacu toobjaviti javno sve... nek ima nek se zna..
-
I ja sam oldtajmer za RF tehniku odavno sam pravio predajnike imam ovaj predajnik PLL8W ali nije to to. Zvuk mu je mutan prigusen nije za profesionalnu upotrebu.Probao sam i sa 16 simplovim koderom i sa 48 simplovi koder nista. Za amatere i pocetnike je mnogo dobar.Ima golemu manu kad je recimo hladno oko 8 stepena ili manje nema sanse da uloka a kad je oko 20 tak stepeni radi super.
-
Dimitar Gormicalis wrote:I ja sam oldtajmer za RF tehniku odavno sam pravio predajnike imam ovaj predajnik PLL8W ali nije to to. Zvuk mu je mutan prigusen nije za profesionalnu upotrebu.Probao sam i sa 16 simplovim koderom i sa 48 simplovi koder nista. Za amatere i pocetnike je mnogo dobar.Ima golemu manu kad je recimo hladno oko 8 stepena ili manje nema sanse da uloka a kad je oko 20 tak stepeni radi super.
- Attachments
-
- 13131581_241108512919700_2754111487061423812_o.rar
- (308.26 KiB) Downloaded 450 times
Spectrum analsyser govori o tome da to nije ni blizu profesionalmom odasoljacu.Zagor wrote:Pozdrav forumašima ,
s obzirom da dosta ljudi ima ambiciju raditi navedeni odašiljač : http://electronics-diy.com/8w-pll-stere ... mitter.php
Ja imam nekih profi pločica izrađene od strane jedne firme koja se time bavi profesionalnom (metalizirane , testirane) viška , te također i sve dijelove potrebne za ovaj odašiljač , pa čak i 150 wattni blf177 ukoliko se tko odluči na samogradnju pojačala. Ako ima zainteresiranih možete mi se javiti u inbox pa ćemo se već dogovoriti nešto
Komentar za link