Pozdrav...
Htio sam samo pitati dal neko zna kako napravit regulator temperature za lemilicu...
Naime, nabavio sam nedavno neku staru lemilicu sa otpada al nema stanice, pa sam to planirao napraviti ako je ikako moguce posto nemam bas para trenutno, da imam vjerojatno bi kupio jednu Wellericu i stvar rjesena ...
Ovako sam mislio rjesiti nesto al samo privremeno dok se ne skupi neka para malo jaca ...
Znaci, treba mi neka uputa ili savjet, mozda ako neko ima neku shemu il nesta slicno jer stvarno neznam kako to napravit...
I jos nesta...neznam koji su svi elementi potrebni znati da se krene u gradnju takvoga cega uopce
pretpostavljam da je potrebno znati snagu lemilice (moja lemilica je 30W mislim...), dalje mozda treba znati materijal od kojeg je nacinjen vrh lemilice i jos tih stvari...
Kazem, stvarno pojma nemam, pa ono ako neko moze pomoci, bio bih jako zahvalan....
Pozz
regulator temperature za lemilicu
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
- Napredujem
http://www.electrosaur.web1000.com/
Evo ovdje imaš shemu regulatora za solomon lemilicu, pa vidi jel ti to odgovara.
Evo ovdje imaš shemu regulatora za solomon lemilicu, pa vidi jel ti to odgovara.
Ako je napad najbolja obrana, onda je obrana najgora obrana!
-
- Napredujem
-
- Napredujem
-
- Napredujem
Ja sam to napisao Ja sam rasturio kinesku lampu i izvadio regulaciju.Lampa je kostala oko 80-100dinara a to je oko 1evro.Za te pare nemas ni da se mucis niti sta a i delovi bi te skuplje izneli da kupisCini mi se da sam negdje na forumu procitao, al nisam siguran gdje, da je neko radio taj regulator od dijelova iz neke lampe kineske il tako nesta
-
- Napredujem