Želiš kritike? Ti si izgleda prvi na ovom forumu koji to traži, svi žele samo „Odlično urađeno“.
Pa kad već tako jako želiš da te se kritizira, evo nedostaci koje sam primijetio u par minuta druženja:
- u polju gdje se upisuje riječ ne prihvaća enter umjesto klikanja na „OK“
- nema č i ć
- resize prozora ne funkcionira
- copy (ctrl+c) ponuđenih rima ne funkcionira
- loading bar ne funkcionira baš najbolje; netočan je i ne nestane nakon učitavanja
- IMO, „Obriši rime“ ne treba, neka „OK“ automatski obriše stare rime i učita nove
- također sam mišljenja da pop-up „Pronađeno je ukupno: xy poklapanja“ narušava funkcionalnost sučelja; iritira, te je samim time suvišan
- ne smije prikazivati rime koje sadrže istu riječ kao zadana, npr. za riječ šuma će ponuditi hrpu „rima“ koje završavaju na šuma. Ovo primijeniti bez obzira na dvojako značenje.
- a i neznam gdje si taj rječnik iščupao, velikoj većini riječi u ovakvoj aplikaciji stvarno nije mjesto
- pošto je rječnik već takav kakav je, nebi škodio opcionalni filter za rime sa 2, 3 ili više riječi
- „Info“ je isto žešći lol, mislim da nije potrebno komentirati
Sve u svemu vrlo dobra aplikacija, za sve neostvarene rap zvijezde, te nesuđene ljubavne poetičare, kojoj je potrebno nešto završnog poliranja.