Uradak ti zaista lijepo izgleda , to nema sta !!!!! Pa mislio sam na broj komponenti u odnosu na runja prijamnik !! Oklop je ipak potreban tom dvostupanjskom pojacalu a pogotovo u "fazi" upotrebe ako do nje dodje !
Pozdrav
Šta se tiče robota jel gledo ko filmove, ima stvarno dobirh šuteva (onaj s bushilicom je zakon , napravio u trenu rupu u drugom) a aznuta je i ona ''vrtilica'' (najopasnije oruzje) taj je prve godine i pobijedio!
Meni se 'sport' stvarno svidja jer svakako bud zanimanje za elektroniku, robotiku i sl.
Da pravila nisu tako jadna bilo bi sigurno puno vise zainteresiranih...
Da zanimljivo i za "strojare", elektrostrojare , elektronicare , programere .... Al nazalost ko i u mnogim drugim stvarima zainteresiranost je veoma mala cak i za one "jednostavne " robote kazu da skrpaju nekao 15tak "boraca" . Da ima neko oko mehanike , kutije .. bilo bi se zanimljivo prikljucit i dodat malo automatike u dogovoru s Vedranom , mislim da bi to i pustili bar kao fazu za test uvodjenja automatike ! Al nemogu ja pitat covijeka jel moze a kutiju neznam napravit da na zesto lici !!!!!! Ja sam ga pitao sve oko elektronike i uvodjenja automatike i covijek je lijepo i odgovorio i mislim da bi se dalo s njim i dogovorit da se jedan takav [ bez upotrebe automatike u oruzju ] uvede u borbu za ogledni test funkcionalnosti !!??
Pozdrav