jeli neko napravio taj vremeplov ili samo pricate u prazno.
neka ga neko napravi pa nek ga stavi na net da vidimo kako to radi ako je to u opce istina Question Question Question
Nije niko dovoljno lud (ja sam na granici al ništa od vremeplova )
pa na netu pofd philadelfia project ili montauk project piose kako je neki brod nesto jer kao to zakrivljuje svjetlost a vi pricate da to rastura na molekule.
neka neko objasni
jeste možda čuli teoriju da boje ne postoje?!?!
sve je to magnetno polje koje radi na nekoj frekvenciji i zakrivljava svjetlost tako da dobiješ određenu boju
pa čitao sam u encoklopediji da bi bilo moguće napraviti jako magnetsko polje koje bi ionoziralo čestice u tijelu tako da gube boju tj. postanu nevidljive bez obzira na veličinu molekula
pa čitao sam u encoklopediji da bi bilo moguće napraviti jako magnetsko polje koje bi ionoziralo čestice u tijelu tako da gube boju tj. postanu nevidljive bez obzira na veličinu molekula
a lol
A gluposti napriča...
1. magnetsko polje nemože izazvati ionizaciju nikako, da nepričaš o elektromagnetskom
2. ionizacija = gubljenje elektrona u zadnjim ljuskama atoma, zahtjeva određenu temperaturu ili ionizirajuće zračenje
Morao bi grijat čovijeka do nekih 20 000 stupnjevada bude ioniziran, ili ga bombardirat gama zračenjem dok ne dobiješ isto
3.Gube boju??? Otkad čestice imaju boju O kakvim uopće česticama pričaš
4.Kakve veze ima gubljenje boje s nevidljivosti??
Promijenis frekvenciju neke tvari i ona ce postat nevidljiva za oko - zasto da ne! Vidljivo svjetlo se sastoji od elektrovalova, ubiti to jesu elektromagnetski valoci, koje naše oko ( čunjići i štapići ) love i prnose impulse do središta za vid.
Pa me zanima dail bi to bilo moguće realizirat, da ti redcimo prividno nestane ptić iz krletke, ili da proizvodi takve valove koji bi davali virtualni svijet.
The "Philadelphia Experiment"_ znameniti misterij o nestanku broda, brod je učinjen nevidljivim i zatim ( teleportiran. Lololololol )
1, možda ali 2, nikako, šta ovi misle da su teleportirali brod negdje 1943? Još su imali telke i crno-bijele fotiće. Hahaha.
Ne kazem da su ga teleportovali ali kazem da je istina ovo sto si rekao:
Promijenis frekvenciju neke tvari i ona ce postat nevidljiva za oko - zasto da ne! Vidljivo svjetlo se sastoji od elektrovalova, ubiti to jesu elektromagnetski valoci, koje naše oko ( čunjići i štapići ) love i prnose impulse do središta za vid.
Pa me zanima dail bi to bilo moguće realizirat, da ti redcimo prividno nestane ptić iz krletke, ili da proizvodi takve valove koji bi davali virtualni svijet.
Procitaj taj experiment, i negdje ces naici da su ljudi u zadnjih par godina uspjeli da ucine neki materijal providnim odnosno nevidljivim kada se nalazi u magnetnom polju sa odredjenim karakteristikama.
A to da li su ga teleportovali negdje a pogotovo kroz vrijeme, ko ce znat
kad ovo čitam vidim da če plotovi nahebat ako če na njima pisat picka.lol.lol.lol
ajde napravite mali pokus: između svoje glave i monitora stavite podlogu od miša.Pitanje;kako mislite svjetlost koju isijava monitor savit oko podloge da vam uđe u oči i kako mislite uklonit intrferencije kod iskrivljenja, da slika bude normalna??Lom svjetlosti je normalna pojava, samo što je potrebno nekoliko leča i ogledala i onda se opet postavlja pitanje kako učinit njih nevidljivim?sve u svemu gubljenje vremena,ako su putovanje kroz vrijeme i nevidljivost moguči, ljudski mozak još nije ni približno sposoban razumjeti te pojave,kao da kokoš učite kako koristiti internet ??. Holywood ima previše utjecaja na ljude.A 3D televizija, pa zamisli si lasersku projekciju u diskoteci, ona je 2D i postavi još jedan laser pod 90 stupnjeva da se zrake križaju i evo ti 3D, jednostavno zar ne??