napravite vremeplov(sema i upustvo) magnetni rezonator

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Firkragg

Post by Firkragg »

jeli neko napravio taj vremeplov ili samo pricate u prazno.
neka ga neko napravi pa nek ga stavi na net da vidimo kako to radi ako je to u opce istina Question Question Question

Nije niko dovoljno lud (ja sam na granici al ništa od vremeplova :P)
UNWANTED
Pravo sam se raspisao :)

re

Post by UNWANTED »

e a jel netko ima bolju shemu od onog smeca na pocetku ili svi imate onu shme na onom glupom linku
Firkragg

Post by Firkragg »

Sve su sheme smeche --- svi linkovi su glupi --- :shock: --- cjeli topic je za luđake :D --- radi što ti je volja! :D :D :shock:
Smjesko
Stariji član
Stariji član

napravite vremeplov

Post by Smjesko »

Izlaganje jakom magnetskom polju može biti opasno za one koji imaju čavel v glavi ! :D
UNWANTED

Post by UNWANTED »

pa na netu pofd philadelfia project ili montauk project piose kako je neki brod nesto jer kao to zakrivljuje svjetlost a vi pricate da to rastura na molekule.
neka neko objasni :shock:
MC Spanjolac
Penjem se :)

Post by MC Spanjolac »

jeste možda čuli teoriju da boje ne postoje?!?!
sve je to magnetno polje koje radi na nekoj frekvenciji i zakrivljava svjetlost tako da dobiješ određenu boju
Firkragg

Post by Firkragg »

Pa ni ne postoje
To je samo interpretacija u našem mozgu :shock:
Šta je tu čudno
MC Spanjolac

Post by MC Spanjolac »

pa čitao sam u encoklopediji da bi bilo moguće napraviti jako magnetsko polje koje bi ionoziralo čestice u tijelu tako da gube boju tj. postanu nevidljive bez obzira na veličinu molekula
Firkragg

Post by Firkragg »

pa čitao sam u encoklopediji da bi bilo moguće napraviti jako magnetsko polje koje bi ionoziralo čestice u tijelu tako da gube boju tj. postanu nevidljive bez obzira na veličinu molekula
:shock: a lol
A gluposti napriča... :shock: :)

1. magnetsko polje nemože izazvati ionizaciju nikako, da nepričaš o elektromagnetskom
2. ionizacija = gubljenje elektrona u zadnjim ljuskama atoma, zahtjeva određenu temperaturu ili ionizirajuće zračenje
Morao bi grijat čovijeka do nekih 20 000 stupnjevada bude ioniziran, ili ga bombardirat gama zračenjem dok ne dobiješ isto
3.Gube boju??? Otkad čestice imaju boju :shock: O kakvim uopće česticama pričaš :shock:
4.Kakve veze ima gubljenje boje s nevidljivosti?? :shock:

:D
Flash

Post by Flash »

Što je svijetlost???
Svijetlost je spektar elektromagnetnog zračenja!
Pogledajte si ovo sve će vam biti jasno!
http://www.astro.hr/ucionica/05-ems/
Đoni je za mene MRTAV ČOVJEK!!! R.I.H.
Firkragg

Post by Firkragg »

Što je svijetlost???
Svijetlost je spektar elektromagnetnog zračenja!
Pogledajte si ovo sve će vam biti jasno!
Da nisi otkrio toplu vodu slucajno :shock: :D
UNWANTED

Post by UNWANTED »

jel ima sta od toga jel netko bar nesto od toga isfurao
UNWANTED

Post by UNWANTED »

ja iskreno mislim da nista od toga jer danas ekipi za teleporter i takve pizdarije trebaju uredjaji i uredjaji(jako skupocjeni) :?
Firkragg

Post by Firkragg »

ma lol...
isa

Post by isa »

Promijenis frekvenciju neke tvari i ona ce postat nevidljiva za oko - zasto da ne! Vidljivo svjetlo se sastoji od elektrovalova, ubiti to jesu elektromagnetski valoci, koje naše oko ( čunjići i štapići ) love i prnose impulse do središta za vid.
Pa me zanima dail bi to bilo moguće realizirat, da ti redcimo prividno nestane ptić iz krletke, ili da proizvodi takve valove koji bi davali virtualni svijet.

Btw, na kojem principu rade 3D televizori?
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

isa

Post by isa »

The "Philadelphia Experiment"_ znameniti misterij o nestanku broda, brod je učinjen nevidljivim i zatim ( teleportiran. Lololololol )
1, možda ali 2, nikako, šta ovi misle da su teleportirali brod negdje 1943? Još su imali telke i crno-bijele fotiće. Hahaha.

Ja sam lijepo uredno postavio pitanje, dali je moguće kod kuće tako nešt sklepat i na kojem principu rade 3D televizori. Baš da vidim koji mudri odgovori će se nać u vezi 3D telki..., haha...
http://www.ddd.com/images/pic_tv3.jpg
http://news.softpedia.com/images/news2/ ... 020s-2.jpg
http://www.ddd.com/images/monitor_bird.jpg
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Ne kazem da su ga teleportovali ali kazem da je istina ovo sto si rekao:
Promijenis frekvenciju neke tvari i ona ce postat nevidljiva za oko - zasto da ne! Vidljivo svjetlo se sastoji od elektrovalova, ubiti to jesu elektromagnetski valoci, koje naše oko ( čunjići i štapići ) love i prnose impulse do središta za vid.
Pa me zanima dail bi to bilo moguće realizirat, da ti redcimo prividno nestane ptić iz krletke, ili da proizvodi takve valove koji bi davali virtualni svijet.
Procitaj taj experiment, i negdje ces naici da su ljudi u zadnjih par godina uspjeli da ucine neki materijal providnim odnosno nevidljivim kada se nalazi u magnetnom polju sa odredjenim karakteristikama.

A to da li su ga teleportovali negdje a pogotovo kroz vrijeme, ko ce znat :D
DRUG STARI
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by DRUG STARI »

kad ovo čitam vidim da če plotovi nahebat ako če na njima pisat picka.lol.lol.lol

ajde napravite mali pokus: između svoje glave i monitora stavite podlogu od miša.Pitanje;kako mislite svjetlost koju isijava monitor savit oko podloge da vam uđe u oči i kako mislite uklonit intrferencije kod iskrivljenja, da slika bude normalna??Lom svjetlosti je normalna pojava, samo što je potrebno nekoliko leča i ogledala i onda se opet postavlja pitanje kako učinit njih nevidljivim?sve u svemu gubljenje vremena,ako su putovanje kroz vrijeme i nevidljivost moguči, ljudski mozak još nije ni približno sposoban razumjeti te pojave,kao da kokoš učite kako koristiti internet ??. Holywood ima previše utjecaja na ljude.A 3D televizija, pa zamisli si lasersku projekciju u diskoteci, ona je 2D i postavi još jedan laser pod 90 stupnjeva da se zrake križaju i evo ti 3D, jednostavno zar ne??
virtualx

Post by virtualx »

ako netko uspije napraviti holodek kao u star trek-u nek javi
mozda kupim to.
8)
Post Reply