Mobitel prisluskivac i citac SMS-ova

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

[SINNER]
Penjem se :)

Post by [SINNER] »

Ej o emulaciji GSM kartica mozete naci na:
http://www.geocities.com/sinelyu/gsm/emulacija.htm

I obavezno skinite ovo:
http://www.geocities.com/sinelyu/unicar ... 1_uput.zip

Ako vam ne radi ovaj link odite na:
http://www.geocities.com/sinelyu/unicard/unicard1.htm

I kliknite na link "KOMPLETNO UPUTSTVO"

POZDRAV
DRUG STARI
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by DRUG STARI »

:shock: pa o cemu vi raspravljate, kad jos nemozete slozit ni "prijemnik za muriju", to vam je kao da mislite gradit svemirski brod, a jos imate problema oko gradnje romobila.
Kloniranje kartice sluzi za druge svrhe i nemogu se istodobno javljat oba mobitela, niti prisluskivat jedan drugi.Pa nebi Njemci i Izraelci radili uredjaje koji glume baznu stanicu i kostaju po nekoliko stotina tisuca eura. Da je tako jednostavno vec bi svaka BABA u selu prisluskivala GSM.
Istina je da se prodavao neki software za siemens C35, taj GSM sa novim softw. kad ste ga nazvali i unjeli neki pin, nije zvonio nego je samo ukljucio mikrofon i mogli ste slusati sto se zbiva oko njega. Tko ima i malo mozga u glavi,a dobio je takav GSM na poklon ili koristenje, moze shvatit da nesto nije u redu sa njim, baterija se jako prazni i svako malo stvara poznate smetnje (ovisi koliko vas prisluskuju) na elektronskoj opremi (radio, tv, comp). Zato nemojte otvarat ovakve banalne teme, ako netko ima zelju nesto radit nek odabere nesto njemu dostupno.

pozdrav
Lorenzo

Post by Lorenzo »

pejky wrote:Mozel se iskoristit stara SIM kartica???
Ne moze.
......

Izgleda da ste previse gledali Takedown (ili ti "Hakeri 2" - kako su neki preveli).
Ipak, sve to moze da se izvede, ali ne na forumu.
Zar stvarno mislite da ce neko da vam kaze
kako da prisluskujete neciji mob? To su uske hackerske grupice.
Veliko je pitanje da li ima na u nasoj okolini neko ko to zna.
Zamisli kako bi bilo lepo da svi prisluskujemo sve Image
buco

Post by buco »

Prisluskivanje , naravno se to radi od vladinih organizacija i kompanija koje na koncu konca rade processor s crypto HW za GSM scrambling ili narucioce.
Processori s takvim potprocessorima se najcesce prodaju kao NDA klasa i nema dostupne dokumentacije publik , tu i tamo ima nesto ali obicno ne za novije uredjaje tj modove cruptiranja .
Naravno sve sto ljudska ruka napravi da se i rastavit i vidit kako radi za to se ne koristi hakiranje klasicno vec jednostavno oprema koja cita matricu tj IC se "otvori" i procita ko knjiga naravno to rade ljudi koji chipove i dizajniraju , HW.
Kad ikad je o tome potroseno dana i dana rasprava na pay-tv u !!!!Jer s tom opremom je lakse "procitat" sto ti treba nego hackirat klasicno katkad gotovo i apsurdno ili "nemoguce" !!
Bilo bi zaista smijesno povijerovat da se to ne radi !! Sto je najgore u koji god uredjaj zamislite moze se infiltrirat diskreto u HW ICa "oprema" za taj prljavi poso [ relativno ] !! Razmislite malo o mogucnostima uredjaja za satelitsko lociranje i prisluskivanje povezite to s modernim elektronickim uredjajima , i zar je tesko u svakog ako treba postavit takvu "opremu" !!
Pa evo sad nedavno je "cocacola" pokazala dio mogucnosti te opreme u cepu "cole" je lokator , ako je isao lokator moze i mikrofon , bez brige , i to jedna firma ne obavijestajne sluzbe islicne "organizacije"!! :?
Sve mi se visi cini da Orwell bija u pravo s idejom o kntroli uma !!!
Ne samo da vas u toj igri mogu locirat , pa i pratit i to jos legalno 100% vas mogu i cut ako to zele !!!
Zamislite sad sto moze bit u vasem novom TVu , DVDu , DIGI reciveru .... MPplayeru , novom PCiju .............!???? :D
Bolje ne mislit , boli glava i ruzno bi sanjali !! :P
Nemorate sad trcat po skenere i slicnu opremu ..... to se ionako aktivara po potrebi !! kad ste zanimljivi ! Cesto je smijesno slusat ljude kako jadni misle da ih samo putem telefona mogu prisluskivat ! vidite koliko nacina postoji za tako sto !! :?
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

P.S.
Ako nije problem, kazi da si oglas nasao u novini "Halo, halo oglasi"
To je moja novina.
Kako mislis tvoja :shock:
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Buco posle ovog tvog texta mnogi nece mirno spavati :D :D :D :P
WizzAss
Napredujem
Napredujem

Post by WizzAss »

ja cu sad nesto napisat, a kasnije mi je**te mater, al to je sve od mene:

SVE JE MOGUCE!!
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
buco

Post by buco »

:D :D Kupis "kineski" DVD i sta mislis !?? Americki processor PowerPC i sto misls da IBM moga ugradit u njega !??
Ako je US vlada [predsjednik] mogla naredit TV kompanijama da ne prenose odredjene vijesti tj prenose samo odredjene u "najdemokratskijoj" zemlji na svijetu zasto ta ista vlada nebi mogla rec IBMu da doda "djepic" u npr. svoj zanimljivi processor PowerPC, ili ARMu ili Motoroli , AMDu,Intelu....!? zar postoji neki razlog da to ne urade ?? kad veliki dio prihoda [ neki i najveci dio] upravo ostvaruju od opreme ili dijelove za opremu koju rade za drzavu !!!!!!! :D
Znate sve ima dva lica , mi smo skloni [ljudi] vidit obicno samo ono koje nama pase drugo lice tehnoloskog napretka bas i ne volimo tj vidim da cesto ljudi govore "to su gluposti" , strah i sl.... !!
Naravno svatko ima pravo da vijeruje u sto hoce jer i to je "vijerovanje" na neki nacin !!
Ali takvi uredjaji odavno postoje a kako vidimo postale su i "public" dovoljno da imas love ka "cocacola" !! :D
Ja se samo pitam uz tu tehnologiju sto stvarno cine sluzbe kojima je to i "posao" !??? Dal je koriste i tko to stvarno moze kontrolirat !?? Dal se vi to pitate ?? Ako se mogu vijesti zarad interesa "uredjivat" iz vlade sto je tek sa takvim sluzbama !?? kakve one "naloge" imaju !!!
Sto mislite da je Europu odbilo od US GPS satelitske mreze !? Nije valjda "losa " preciznost !?!? naravno da nije, tom i sl opremom su skenirane i sve komunikacije i kretanja vaznih osoba Eu kompanija koje su bile konkurencija US kompanijama na trzistu ili su bili potencijalna konkurencija , mozda se neki i sjecaju tog "skandala" kad je otkriven !! US vlada je za racun svoj firmi spijunirala EU kompanije i nihove vodece ljude i strucnjake !!!
Uz danjasnju mas revoluciju modernih uredjaja "low cost" svi mogu ako je to potrebno bit predmet "obrade" !! Bukvlno bi bija siguran spiljskim nacinom zivota , nikakva tehnika ko' coban !! :P
Ugodan san i sta cete na to ne mozete utijecat nazalost !!! :?
Lorenzo

Post by Lorenzo »

stojke369 wrote:
P.S.
Ako nije problem, kazi da si oglas nasao u novini "Halo, halo oglasi"
To je moja novina.
Kako mislis tvoja :shock:
Ja imam firmu (ProMedia Centar) koja se bavi izdavastvom.
Poceo sam da izdajem oglasnik pod nazivom
"besplatni telefonski oglasi Halo, halo".
Distribuiraju se na podrucju Rasine i Pomoravlja.
Verovatno te zbunio naziv, ali sam namerno nazvao novinu
slicno beogradskim oglasima, jer ako neko pita "Imate li halo oglase",
oni mu daju moje. Pametno, zar ne?! Image
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

@lorenzo odakle si :?: i kako ubacujes ove smajlove :shock:
Lorenzo

Post by Lorenzo »

stojke369 wrote:@lorenzo odakle si :?: i kako ubacujes ove smajlove :shock:
Aleksandrovac (kod Krusevca-Srbija).
Desni klik na smajlija i properties, ipak...
www.cosgan.de
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Bio sam juce u Krusevcu :D Sad znam koje novine da trazim :D
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Image
Image
Image
Perverzija
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

nekapiram ja uopste kako se smajli ubacuje :shock: :shock: :shock: A kaoo se insertuje slika u postu da se vidi odmah cim se stranica otvori :?: :?: :?:
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Kliknes na "Img" dugme iznad polja gdje kucas odgovor na ovaj moj post, sad ukucas HTTP:// adresu do slike i onda opet kliknes "Img*" dugme.
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Ili selektujes link ( www.xxx.com ) i samo kliknes img , tako ja radim. Na onoj stranici sa smajlijima ti on generise link , kad kliknes na smajlija , pa samo ubacis kod u post.
Devastator

Post by Devastator »

Ak netko može dobro prisluškivat, onda su to mreže.
Uvjeren sam da oni ili imaju ili bi mogli imati sve vaše sms-poruke koje ste dobili ili poslali u jednom text dokumentu, zajedno sa vremenom i pošaljiteljem/primateljem.
buco

Post by buco »

:D A sta se dogadja kad upalis mobitel a neko je zvao ili ti poslao poruku
dok je aparat bia iskopcan !?? :P
Sve sto su racunlne mreze konrolira racunalo [ mrezno] a GSM je jedna od brojnih racunalnih mreza , ako mrezu kontrolira racunalo postoji i neki "imbecil" obicno zvan admin s citavom svitom pomocnika koji kontroliraju rad mreznog racunala a sve sto prodje kroz mrezno racunalo moze i ostat u njemu ako se to zeli , svi pozivi, dozivi , poruke , slike , muzika.....ostalo je sve samo privid oli ti "odbor za civilni nadzor obavijestajnh sluzbi" kako to divno zvuci al ne radi :P :P 100% , ne samo tu opcenito !!!
Lukand
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by Lukand »

Kad smo kod toga npr. ja sam izgubio mobilni negdje u gradu i on je još upaljen i netko ga uzme i odnese sebi doma i još je upaljen pa mogu li ga ja nekako locirati pomoæu operatera npr. T-mobile ili kako drugaèije
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Mozes preko operatera sve dok ga ne ugasi. Vjerovatno se kod operatera cuva posljednja lokacija odakle se mobitel javljao, tako da ako ga odnese kuci upaljenog, nekog nazove ili primi poziv ili samo zazvoni telefon, mozes ga pronaci u krugu od X metara. Opet, zavisi kako su bazne stanice u gradu rasporedjene... i sve to ako operater hoce da se poigra sa tim.
Post Reply