kod tebe izgleda nisu bili toliko zapekli ili je voda bila BAS vruca!!!
Prvo je bila malo vruca a posle(2pokusaj) skoro vrela.probao sam dok je jos ugrejan kejtridz od vode da ga brzo obrisem i vratim u stampac tad je i krenula boja.A si probao razredjivacem da pokrenes tvoje(potopi glavu u razredjivac)samo neznam da ti se ne istopi flet traka
probao sam druze sve moguce varijante ali nijedna nije uspjela,sa vrucom vodom,alkoholom,razredjivacem,vazduhom pod pritiskom ... i nista.jedino nisam probao ultrazvucnu kadu mada sumnjam da bi i to pomoglo posto su bili haos zapekli pa su i zavrsili u smecu na kraju.
Ak si kupujete novi printer uzmite HP-a,jako su zahvalni glede boje meni traju po pol godine pa na više i imaju glavu na cardrigu pa ako zajebeš kupiš novi i mirna bosna!
koji cardridge, to je možda kod epsona no ovdje neznam baš!
Ja sam svog platio 2kkn i radi ko bubica ima skener i printer u jednom!
Brz je, je rasipa boju ,odlično printa foto boje i jednostavno sam prezadovoljan s njim!
slozio bih se sa Firkraggom.
za ovaj moj neupotrbljivi hp 691 nov ketridz (1 komad) je oko 50 km sto mi se nikako neisplat uzimat posto sam stampac platio 10km.
imam epsona c44 stylus i radi ok,po mom misljenju slike su bolje nego na hp otprilike te klase a nov ketridz je oko 15 maraka mada sam nasao foru da se dopunjuju i ti ketridzi iako imaju zastitni chip koji pamti nivo boje.
samo jos da dodam da sam prije par dana bio u zupanji i slucajno vidim pored jos mnogo tehnike po vrlo prostupacnim cijenama kertridze za mog epsona (c 44) i to po nevjerovatnoj cijeni od 16 kuna po komadu (boja) i 14 kuna (crna) sto je stvarno dzaba.
a inace do sad najjeftinije sto sam nalazio te kertridze je bilo od 15-25 maraka komad.
zao mi je samo sto nisam imao vise kuna kod sebe,kupio bi punu kesu!
a da jos da kazem da su slike perfektne,da se niko ne uvrijedi epson je zakon za stampu slika,iskreno receno.