Dopunio sam kejtridz za stampac pre neki dan ali nece da ide crvena boja.Probao sam da navlazim maramicu vodom i alkoholom i da obrisem brizgaljke ali tad ostavlja crvenu boju a na papir nece.Kad obrisem ne ostavlja sirok trag na maramici nego vrlo malo a na papiru kad stampam nece ni malo.Celo vreme stampam na najacu stampu(maximum dpi).KAKO DA RAZRADIM TU CRVENU BOJU
Ali meni je pre 2 nedelje radi stampac odneo sam na punjenje a on nece da radi Proprati sam celo upustvo ali nista.Mislim da ima nade pusta malo crvenu na papirnu maramicu.Neda mi se kupit nov.Dao sam za stampac 70evra(HP 3650)
koji printer pretpostavljam epson,oshla glava najverovatnije,ne isplati se zafrkavat sa nadpounjavanjem,ili ako je HP josh manje, eto kako firk kazhe radje canon neki pa jeftine boje su jako ,i to original....
Ne ocekuj da ti te boje ikad vise prorade. Ja sam se tako zahebavao i pokazalo se da nema smisla...
Umjesto novih boja uzmi cannona i refiluj za 20kn...
KAKO DA RAZRADIM TU CRVENU BOJU Question Question Question Shocked
Nikakve koristi od crvene boje !
Ja sam pokusao puniti pa su mi se boje pomesale, sve je vuklo na braon, a o zutoj da ne govorim. Stare kertridze koristim kada me neko smara da mu nesto ostampam u boji . Crnu mozes puniti ali je kvalitet presudan u stampanju na pvc, sporo se susi ili se ili ako stampas 100% crnu dodje do pucanja. Jeftinije je kupiti nov stampac nego kertridze color+black.
U servisu su mi rekli da istrosim sve boje pa ce mi ponovo dopuniti besplatno.Nego firkragg ti rece da imas dobar stampac pa ajde ostampaj mi 100Evra na pozajmicu da kupim novi stampac kad kupim ostampacu ja tebi pa cu da ti vratim duplo
probaj da stavis glavu ketridza u toplu vodu na kratko vrijeme pa onda kad ga izvadis probaj malo sa krpicom i alkoholom da brises glavu.
tako sam cuo da ljudi rjesavaju takve probleme.
a ako su ti se pomijesale boje to ces malo teze rijesiti cak i kad ga ispraznis skroz (ako ima sundjer unutra nemoze se nikad potpuno ispraznit).
@tox master druze imas pice od mene.
Verovali ili ne neznam ko je izmislio vrucu vodu ali je veliki pronalazak
Salim se kejtridzi su proradili.Potopio sam ih u vrucu vodu 3-4min (pa izvadim iz vode i brisem glavu maranicom) 5-6puta ponovim postupak.Drzim kejtridz u vrucu vodu izvadim obrisem da i dok je jos vruc stavim ga u stampac i stavim na najsporiju stampu.Tako ponavljati postupak par puta i proradi
zapamticu sta si reko stojke369!!!
za mene pivo!
drago mi je da ti je uspjelo iako sam ja probao tu foru kod mene ali bez uspjeha,ali kod mene su bas bili zapekli domacinski pa im nije pomoglo.
kod tebe izgleda nisu bili toliko zapekli ili je voda bila BAS vruca!!! :):)