pozz

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
ma meni je signal 85dBm...master wrote:Evo i ja dobio homebox...signal mi nije baš nekakav...-95dB![]()
Al sam se nečeg sjetio...Kako bi bilo da ja produžim onu antenu na nekih recimo 200m, zakačim na onaj meteorološki balon i pustim gore u pi*mat*
![]()
![]()
Ma zezam se naravno.. ali stvarno je mislim produžit za par metara.
E to stvarno nemam pojma..trebalo bi probat..ako je to izvedivo, moglo bi se napravit napajanje za njega i onda na laptopvoltmetar220 wrote:...pošto uređaj radi poput mobitela... ali neznam kakav bi bio signal tamo. jel to ima neke veze što je ovo u osijeku i kad bi ga odnjeo u viroviticu? jel ga oni nekako registriraju da je u osijeku ili kak? ako je tako (da ga mogu odnjeti), pa to je super stvar!!!hehe!![]()
![]()
pozz
Mislim da neće ićivip wrote:...korisnik izjavljuje da će koristiti terminalnu opremu samo i isključivo na adresi koju je naveo kao adresu odgovorne osobe ili kao adresu na kojoj će se uređaj koristiti,,,
Mislim da mogu. Zato jer svaki put kad se ti prijavljuješ na mrežu, oni mogu vidit na kojom si području.Možda nebi ništa skužili ako se vrtiš oko jedne bazne stanice (područje nekih 20km) al ako odeš iz npr. Zagreba u Split, naravno da će skužitvoltmetar220 wrote:a jel postoji mogućnost da te nekako lociraju pa da ako se udaljiš sa tog mjesta da oni to vide?
pozz
Heh, to sam i ja skužiovoltmetar220 wrote: e ali skonto sam još jednu stvar. zivim u zgradi na trećem katu i signal mi je uvijek -85dBm. i ja se danas malo igrao sa antenom i pustim ja nju kroz prozor. i što ju više spustim dolje, signal mi je jači!!
kako misliš preko EDGE mreže? nekontammaster wrote:p.s. jel se ti spajaš priko edge mreže?