PIC12F629 light dimmer .hex projekt
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: PIC12F629 light dimmer .hex projekt
Naravno, bez spiska dijelova se ne isplati praviti... po mogucnosti treba napisati gdje su kupljeni i narocito njihove zamjene
Bravo Trax Ali ako moze i zamenu zamene Ispod toga ne pristajemo ....zadnja ponuda
molim da da napises i kolike sise ima teta iz ducana u kojem si kupio djelove
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
Kad vec budes mjerio sise, onda ih i opipaj, da znamo jesu li tvrde ili ne.
- Feko
- Stariji član
Najbolje da napraviš KIT komplete, koliko ima zainteresiranih možda nešto i zaradiš
E dobra je ta ideja sa KIT kompletima, mozda trax nesto i zaradi, a ima zainteresovanih za ovaj projekat...
Vjerovatno cu napraviti te KITa komplete pa kupujte do mile volje.
Ako me oči ne varaju, zainteresirani su za sise, a ne za KIT-e...Feko wrote:Najbolje da napraviš KIT komplete, koliko ima zainteresiranih možda nešto i zaradiš
Ništa od zarade...
ma nije trax takav valjda ce nam stavit .hex...
sad kad sam si napravio plocice.
sad kad sam si napravio plocice.
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
Ne znam jos kada cu objaviti HEX jer mnogi ce ovaj uredjaj prodavati, a to mi se ne svidja
Bice besplatno programiranje PIC kontrolera ili kupovina KIT-a osnosno SIS-a do daljnjeg.
Bice besplatno programiranje PIC kontrolera ili kupovina KIT-a osnosno SIS-a do daljnjeg.
Dobro da si se opametio
znaci za nas smrtnike nista....a ponadasmo se....e veslo
konkretno:trax wrote:Ne znam jos kada cu objaviti HEX jer mnogi ce ovaj uredjaj prodavati, a to mi se ne svidja
bezveze sam napravio dimmer...
a kolko bi me kostalo da mi posaljes isprogramiran pic?
Nemam ovdje u radnji ovih PIC kontrolera. Mozete mi poslati svoj PIC sa 2EUR za postarinu, i ja ga saljem nazad isprogramiranog.
Znam da si ga napravio bezveze, i ja sam, ali ima onih koji ce to da unovce bez mog pitanja
Znam da si ga napravio bezveze, i ja sam, ali ima onih koji ce to da unovce bez mog pitanja
- Feko
- Stariji član
Ajd da prvo vidimo koliko ima zainteresiranih u hrvatskoj pa da odmah toliko PICeva isprogramira.
Bolje bi bilo da mu nekako prebacimo novce pa da ih trax kupi i isprogramira i pošalje nekom u HR
Ja sam zainteresiran za jedan-možda 2 komada.
Bolje bi bilo da mu nekako prebacimo novce pa da ih trax kupi i isprogramira i pošalje nekom u HR
Ja sam zainteresiran za jedan-možda 2 komada.
Nema frke, dogovorite se pa saljem!
Da napomenem, nema ovdje kupiti ovih kontrolera, moram da vidim koliko treba da stignu u ovu moju radnju. Prije toga, morate mi reci koliko komada...
Da napomenem, nema ovdje kupiti ovih kontrolera, moram da vidim koliko treba da stignu u ovu moju radnju. Prije toga, morate mi reci koliko komada...
Jesil' se raspito imal' ih u rselectronic.ba?
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
http://www.pik.ba/profil/pejky/
http://www.pik.ba/profil/pejky/
znam da je uložen trud kod izrade uređaja ali skrivanje hex-a i ta komplikacija sa programiranjem ne vodi nikuda uvjeren sa, ako netko želi da proda taj uređaj možda jedan ili dva komada više nikako jer se ne isplati i nitko ga neče kupiti, pa kinezi sve rade skoro đaba. ova stranica je baš i posječena dobro jer su na njoj projekti slobodni i svi ih mogu koristite ali ne znam da se je netko na njima obogatio ako je netko i izdradio koji uređaj svom prijatelju nije to ništa. Trax daj projekat i svi će biti zadovoljni nema potrebe da ga čuvaš kao zmija noge. Lijep pozdrav svima.
sve ok...
apsolutno se slazem s tobom da nije u redu da netko zarađuje na ovom ali svejedno ja mogu tebi poslati 5 piceva.
ti mi ih vratis i ja prodam 5uređaja
a mislim da ako ce ih i netko prodavati vise od 5komada nece uspjeti prodati
apsolutno se slazem s tobom da nije u redu da netko zarađuje na ovom ali svejedno ja mogu tebi poslati 5 piceva.
ti mi ih vratis i ja prodam 5uređaja
a mislim da ako ce ih i netko prodavati vise od 5komada nece uspjeti prodati
- Feko
- Stariji član
Ja ne vidim ništa loše u tome što trax hoce imati kontrolu nad onim zbog čega je satima grijao stolicu
Zato i kažem da se dogovorimo svi iz jedne države, podjelimo poštarinu i poslije si šaljemo u pismu za 3 kune
Napravim za sebe i komšiju 2-3 ta dimmera...ne moram ja imati na svom disku taj hex.
Zato i kažem da se dogovorimo svi iz jedne države, podjelimo poštarinu i poslije si šaljemo u pismu za 3 kune
Napravim za sebe i komšiju 2-3 ta dimmera...ne moram ja imati na svom disku taj hex.