ja imam imao sam 3510 a sada 3300 sto nema veze sa uredajem.
Ali imam i 5110 sto bi nadam se moglo raditi. ??? (trebam ga kupiti i to veoma povoljno - 15 maraka!!!) pa bih te molio da pogledaš da li može i taj tel da tipu javim da li da mi ga ostavi. što prije možeš!!
I samo da te pitam, odakle si ti ako se smije znati??
Neznam jesi li riješio problem memorije ili ne , nije mi se dalo sve čitatati.
No jesi li pomislio da uzmeš memoriju iz nekog commadorca ili 468ice ili možeš uzeti s nekog SDRAM-a s kompa!
Ajde bit cu opet malo dosadan ali zasto ne redizanjiras FW za automatski bitrate [ znaci SW emulirano] i ne napises to za Atmel a imas i puno bolji izbor MCUa . I ja sam bio poceo s PIC 16 serijom kad su MCUi u pitanju ali cim su dosli Atmeli i vidjele se njihove karakteristike [ a pogotovo "velik" SRAM i EPROM] 1 taktni "motor" , bilo je jasno sto slijedi !!
Pozdrav
Sad ima i podrska za 6310i, 6210 i 7110 (7110 ne preporucujem jer ne radi bas najbolje nakon duzeg vremena koristenja. Taj telefon ima nekih problema).
I already constructed my 3.01a on perfboard I got it working but there seems to be a problem.
I issued the command:
0.abcd
the controller replies with Ok! but when I inquire using this command:
H.
this is all I got:
Relay - A=On! B=On! C=On! D=On!
I just can't turn it off..
BTW: is it alright if I omit ALL the parts in the sensor section except for the 2 pullup resistors?
What is the function of the 5 volts Zener at MCLR to Gnd?
e pozdrav
najvjerojatnije cu napraviti to za maturalni rad
trax jel smijem
jos nesto
ako programiramo piceve pomoću programatora
zasto onda moramo nokiu spajati na komp preko dl3-p kabela
ako sam dobro shvatio taj uređaj radi neovisno o nekom pc-u
hvala
nemam jos telefona
budem kupio
aj mi reci zasto onda treba kablo dl3-p sa rs 232
i oćeš li sta radit sa siemensom m35i
m50
mt50
nokia 5110
alcatel one touch 201
nokia 3310
3330
stoje viska a da ne kupujem
jel mi moze neko nacrtat pločicu na koju bi stavio 4 releja i konektore za njih-i one diode i sta vec ide uz releje i senzore
ima li neko slike kako je to izveo pa nek posta
please