ECA VRT Trazim
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
ECA VRT Trazim
Nisu dijelovi ali spada pod elektroniku.
Znaci ako neko moze da nareze ECA VRT i posalje mi ako mu nije problem - za uzvrat mogu poslati Elektore 1995-2003.
Znaci ako neko moze da nareze ECA VRT i posalje mi ako mu nije problem - za uzvrat mogu poslati Elektore 1995-2003.
Moze. Stojke nemoj se muciti (osim ako su 2003 i 2004 razliciti tj. ako 2004 nije dopunjena 2003-a i ako nema direktna linija BL-Paracin - to cu pogledati na autobuskoj stanici ovdje). Hvala ti u svakom slucaju.
Elektore sam narezao na posebne CD-ove inace jer ih je lakse koristiti tako inace imam ih sve narezane na DVD-u (znaci ti ih samo trebas prebaciti na CD-ove, a mozes ih i koristiti sa DVD-a - nije problem)
I da svaki je posebno (onako kako su izlazili)
Elektore sam narezao na posebne CD-ove inace jer ih je lakse koristiti tako inace imam ih sve narezane na DVD-u (znaci ti ih samo trebas prebaciti na CD-ove, a mozes ih i koristiti sa DVD-a - nije problem)
I da svaki je posebno (onako kako su izlazili)
-
- Penjem se :)
[quote="azercode"]ja sam VRT-2004 skinuo sa emule i radi savrseno samo se mora sprzit sa alkoholom sa nerom nemoze a skino sam i 2005 ali neradi skino sam dvije verzije a trenutno skidam trecu pa valjda ce upalit jedna
znaci kakav p2p program pa plako
2005 trazi hard-lock zato nemoze da radi.negubi vreme da to skines,nece raditi.
znaci kakav p2p program pa plako
2005 trazi hard-lock zato nemoze da radi.negubi vreme da to skines,nece raditi.
I da svaki je posebno (onako kako su izlazili)[/quote]
pa ajde onda da to razmenimo,hoces autobusom ili postom ?
po meni je sigurnije postom,a i imam dosta obaveza pa nebih bas mogao da cekam bus na stanici.pisi na krllebg@yahoo.com pa cemo se dogovoriti
kada najvise odgovara da se to obavi zbog ovih praznika
pozdrav.
I da svaki je posebno (onako kako su izlazili)[/quote]
pa ajde onda da to razmenimo,hoces autobusom ili postom ?
po meni je sigurnije postom,a i imam dosta obaveza pa nebih bas mogao da cekam bus na stanici.pisi na krllebg@yahoo.com pa cemo se dogovoriti
kada najvise odgovara da se to obavi zbog ovih praznika
pozdrav.
- damir_1105