Surround system pitanje!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Surround system pitanje!
Imam maleni problem. Moram izlagati temu o surround sistemima, međutim kao što vidim na internetu ima jako malo literature o tome. Ako netko ima literaturu koja se malo dublje bavi problematikom. Hvala svima !
Re: Surround system pitanje!
http://sound.westhost.com/project18.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto... za početak!
Pa onda Google "Hafler", pa... znaš kako to ide...
Eto... za početak!

Pa onda Google "Hafler", pa... znaš kako to ide...

Pozdrav
Prije dosta godina dok se tek počelo pričati o dollby sourround tehnologiji uhvatio jednog projekta i naravno nakon puno novaca i truda nikad završio. Radi se o projektu iz svijet elektronike neznam broj ali kako ih imam sve nije problem saznati ako te zanima.
Prije dosta godina dok se tek počelo pričati o dollby sourround tehnologiji uhvatio jednog projekta i naravno nakon puno novaca i truda nikad završio. Radi se o projektu iz svijet elektronike neznam broj ali kako ih imam sve nije problem saznati ako te zanima.
Dobro bi mi došao bilo kakav materijal na ovu temu, sa naglaskom više na način na koji je to implementirano u zvučne kartice recimo.
Također, dobro bi mi došlo recimo nešto o procesorima recimo za gitaru(često zvan i efekat ili samo procesor) koji daje distorzije, wah efekte i slično !
Zahvaljujem svima
Također, dobro bi mi došlo recimo nešto o procesorima recimo za gitaru(često zvan i efekat ili samo procesor) koji daje distorzije, wah efekte i slično !
Zahvaljujem svima