Pozdrav,
zovem se Borut, živim u Zagrebu, po struci sam tehničar za elektroniku, ali nakon srednje škole sam zapustio tu struku... trenutno studiram strojarstvo, imam još malo (nadam se ).
Imam nekih elektroničkih problema, pa se nadam da ću na ovom forumu uspjeti dobiti informacije koje mi nedostaju. Inače mi je elektronika i rad sa elektonikom hobi za koji imam premalo vremena, ali se nadam da ću se ubuduće više posvetiti elektronici.
Nadam se ugodnom druženju!
ze86
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Re: ze86
Kod mene je sve samo ne ono "malo".....
Puno drva, puno vijaka, puno kita, puno spreja, puno alata i puno j***nih zivaca
Al zato ispadne prava
Dobrodosao
Puno drva, puno vijaka, puno kita, puno spreja, puno alata i puno j***nih zivaca
Al zato ispadne prava
Dobrodosao
Korg X5D <3
Dobrodošao....
Hvala na dobrodošlici!
Nadam se da ću se boravkom na ovom forumu počet više baviti home made elektronikom.
Ionako da bi napravio ispitivanje za diplomski rad, morat ću malo zasukati rukave sa elektronikom, a tu ćete mi sigurno puno pomoći!
Pozdrav!
Nadam se da ću se boravkom na ovom forumu počet više baviti home made elektronikom.
Ionako da bi napravio ispitivanje za diplomski rad, morat ću malo zasukati rukave sa elektronikom, a tu ćete mi sigurno puno pomoći!
Pozdrav!