potrebne su mi diode ili graetz za ispravljanje
struje od 100A imam i opcija da spojim 2 graetza u paralelu, ali bolje bi bilo
da imam samo jedan...
diode za 100A
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
diode za 100A
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
Re: diode za 100A
nasao sam ti grez od 250V 50A 306 din. a od dioda nema nista jace od 30A
iz VŽ-a si , idi tamo ..hm..ne znam kako se zove firma , uglavnom nalazi se iza letine (prizvodi inox bačve) .Koliko me sjećanje služi (prokleti alkohol ) to bi bilo negdje iza konzuma ..uz prugu , imaju plavu ogradu i servisiraju aparate za varenje ,A u aparatu za varenje ih ima ..i to pravih
jedina letina za koju ja znam nalazi se u međinurju, a ne u varazdinu, ali nemam poima dali je tamo pruga ili
konzum...
popi dvije-tri pa se mozda sjetis kako se zove firma
konzum...
popi dvije-tri pa se mozda sjetis kako se zove firma
imaš pravo , to je u Čakovcu .
Kad ideš preko nedelišća u Čakovec , dođeš na dio ceste gdje su dvije trake , na jednom semoforu skreneš desne ..uglanom kad skreneš u tu ulicu letina ti je s ljeve strane , ti nastaviš ravno i prva ljevo .Sad si u ulici gdje ti je pruga s desne strane a s ljeve se redaju firme ..e!-tu su negdje oni .
Pogledam sutra (ako se sjetim) možda su ostavili neljepnicu na aparatu .
Kad ideš preko nedelišća u Čakovec , dođeš na dio ceste gdje su dvije trake , na jednom semoforu skreneš desne ..uglanom kad skreneš u tu ulicu letina ti je s ljeve strane , ti nastaviš ravno i prva ljevo .Sad si u ulici gdje ti je pruga s desne strane a s ljeve se redaju firme ..e!-tu su negdje oni .
Pogledam sutra (ako se sjetim) možda su ostavili neljepnicu na aparatu .
sad sam se sjetio...
da se ne zove mozda SERVUS?
- Feko
- Stariji član
Spoji ove 4 u greatz
http://www.aukcije.hr/item.php?id=776888" onclick="window.open(this.href);return false;
...naravno, prvo ih kupi
http://www.aukcije.hr/item.php?id=776888" onclick="window.open(this.href);return false;
...naravno, prvo ih kupi
hm..na aparatu nema njihove podsjetnice , gotovo sam siguran da se servis imena na "s" .mataya wrote:
A sad , gledaj -pucao sam na to da je to u tvom gradu pa da možda poznaješ nekog tko pozna nekog da tamo radi i da ti na taj nacin nabaviš diode .
Oni ih sigurno imaju jer servisiraju te strojeve , koliko se to tebi uklapa u projekt pitaj telefonom .