Pozdrav svima...
Zdravo narode, vec duze vreme trazim semu da napravim eho za mixetu i nikako da nadjem...
Da malo razjasnim moj problem.
Imam jednu mixetu suvu (ARIA stereo mixer model AMX-80 8/2) e sada ona ima prikljucak za effecat (eho) posto je ona suva zeleo bih ako neko zna ili ima semu za eho da mi pomogne da napravim.
nije mi potrebno nista od ostalih effecta equalizer, hall, gen, pan itd samo uredjaj koji proizvodi eho posto sve to ostalo imam na mixeti...
Hvala unapred ako neko moze mi pomoci...
Sema za eho (echo)
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- sindja1204
- Odlično uznapredovao
Re: Sema za eho (echo)
Pre tridesetak godina eho uredjaj se sastojao od ( beskonacne -spojen pocetak i kraj) magnetne trake duzine oko 60cm i 2-3 magnetne glave za reprodukciju i jedna za snimanje postavljene na razmaku od 10 cm. Nakon snimanja tonskog zapisa, glave za reprodukciju su redom reprodukovale zapis, a kasnjenje se regulisalo povecanjem ili smanjenjem razmaka izmedju glava za reprodukciju. Prosto i efektno za to vreme.
Skini datasheet za HT8970 to ti je Ic koji mozes iskoristiti za odlican eho.Poenta price je da to kolo imas u DVD plejerima (oni modeli koji imaju MIC ulaz i kontrolu eha)i cesto ne nose ovu oznaku ali to je to.Nadji neki DVD kome ne valja laser pa skini ima ih kolko hoces.Ljudi su pre par godina ovako pravili module za eho i prodavali po vrlo visokim cenama, ko se seti zaradi lovu!!!
-
Druze hvala ti za ovo... samo da li mozes mi postaviti link ili semu gde mogu skinuti...
da sutra odmah pocnem sa izradom
unapred hvala ocekujem tvoj odgovor...
da sutra odmah pocnem sa izradom
unapred hvala ocekujem tvoj odgovor...
link za HT8970 recimo:
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... T8970.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... T8970.html" onclick="window.open(this.href);return false;